«Άρχισε» το Πάσχα στο Ηράκλειο: Αστυνομικοί εντόπισαν παράνομα βεγγαλικά σε κατάστημα
Οι αστυνομικοί έκαναν αιφνιδιαστικό έλεγχο σε επιχείρηση που διέθετε προς πώληση συσκευασίες με συνολικά 3.250 παιδικά αθύρματα, τα οποία κατασχέθηκαν
Μάνος Τσαγκαράκης
Με το Πάσχα να πλησιάζει, αναμένεται να αυξηθούν ραγδαία οι κατασχέσεις κάθε είδους πυροτεχνημάτων που θα αρχίσουν να διακινούνται παράνομα στα καταστήματα όλης της χώρας. Η πρώτη σύλληψη για μια αρκετά μεγάλη ποσότητα, έγινε στο Ηράκλειο από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε..
Στο πλαίσιο ερευνών για τις πωλήσεις βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και κροτίδων, οι αστυνομικοί έκαναν αιφνιδιαστικό έλεγχο στην επιχείρηση ιδιοκτησίας ενός 37χρονου Έλληνας, όπου διαπιστώθηκε ότι διέθετε προς πώληση συσκευασίες με συνολικά 3.250 παιδικά αθύρματα, τα οποία κατασχέθηκαν.
Ο 37χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ειδών πυροτεχνίας, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ενώ η προανάκριση που ανέλαβαν οι άνδρες της Ασφαλείας ερευνά την προέλευση των παράνομων πυροτεχνημάτων.
Όλα όσα χρειαζόμαστε μετά από ένα βαρύ γιορτινό γεύμα τα έχει ένα φυσικώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό – Ισορροπία, αναζωογόνηση, φρεσκάδα σε κάθε σταγόνα.
Τα τελευταία χρόνια, οι τιμές των ακινήτων κινούνται ανοδικά, ενώ τα ενοίκια εξακολουθούν να απορροφούν σημαντικό μέρος του εισοδήματος των νοικοκυριών.