Καιρός: Διακοπή κυκλοφορίας προς το Καϊμάκτσαλαν, λόγω χιονόπτωσης
Διεκόπη λόγω απριλιάτικης... χιονοθύελλας, η κυκλοφορία των οχημάτων προς το χιονοδρομικό κέντρο Βόρας (Καϊμάκτσαλαν) - Πυκνό χιόνι και θυελλώδεις άνεμοι
Η κυκλοφορία των οχημάτων που κατευθύνονται προς το χιονοδρομικό κέντρο Βόρας στο Καϊμακτσαλάν έχει διακοπεί, λόγω του χιονιού που πέφτει και της έντονης κακοκαιρίας.
Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι και σε συνδυασμό με τη χιονόπτωση και τη χαμηλή ορατότητα καθιστούν την οδήγηση εξαιρετικά επικίνδυνη.
Η κυκλοφορία έχει διακοπεί από το 17 χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Άρνισσας - Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας καθώς και στο οδικό δίκτυο Κερασιά - Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας.
Η ανακοίνωση του Χιονοδρομικού Κέντρου Καϊμάκτσαλαν ενημερώνει τους πολίτες: «Φίλες και φίλοι σας ενημερώνουμε ότι το κέντρο για σήμερα θα μείνει κλειστό λόγω του ισχυρού ανέμου και χιονοθύελλας».
Σε μια χώρα όπου οι φυσικές καταστροφές μας δοκιμάζουν καθημερινά, η ασφάλιση της κατοικίας δεν αποτελεί πολυτέλεια. Είναι μια απαραίτητη κίνηση που δείχνει προνοητικότητα και εξασφαλίζει ουσιαστική προστασία, προσφέροντας σιγουριά και ψυχική ηρεμία σε μια δύσκολη στιγμή.
Αποκλειστικός προορισμός το pop-up κανάλι COSMOTE CINEMA CHRISTMAS, με περισσότερες από 130 κινηματογραφικές επιλογές και 4 back-2-back προβολές καθημερινά.