Τα στοιχεία 163 προσώπων που εντάσσονται στην τεράστια σπείρα που είχε ρημάξει όλη την Αθήνα έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία, κατόπιν εισαγγελικής διάταξης.
Τα μέλη της σπείρας, που συνελήφθησαν σε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που έγινε στις αρχές Μαρτίου, κατηγορούνται ότι εμπλέκονται σε πάνω από 320 ληστείες, κλοπές-διαρρήξεις καθώς και σε διακίνηση ναρκωτικών, ενώ είχαν καταλάβει κτίριο που βρίσκεται στην οδό Αραχώβης στα Εξάρχεια.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις, καθώς και για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ασύλληπτων μελών της οργάνωσης.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8695542, 210-8695537 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.