Ικανοποιητική είναι η κίνηση και σήμερα, των καταναλωτών στην κεντρική ιχθυαγορά της Αθήνας, τη Βαρβάκειο.
Οι ιχθυοπώλες περιμένουν τους τελευταίους πολίτες που δεν πρόλαβαν να ψωνίσουν τις προηγούμενες ημέρες να αγοράσουν τα απαραίτητα προϊόντα για το σαρακοστιανό τραπέζι.
Σύμφωνα με τους επαγγελματίες της ιχθυαγοράς, η οποία έχει μπει για τα καλά σε εορταστικό κλίμα, η κίνηση παρουσιάζεται αυξημένη ενώ σήμερα Καθαρά Δευτέρα θα κορυφωθεί.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο των ιχθυοπωλών της Βαρβακείου αγοράς, Σπύρο Κοράκη, η κίνηση τις προηγούμενες μέρες ήταν ικανοποιητική. Σε αυτό συνέβαλε το γεγονός ότι οι συντάξεις και οι μισθοί είχαν μπει στην σωστή χρονική στιγμή προκειμένου να προλάβουν οι καταναλωτές να ψωνίσουν τα απαραίτητά για το Σαρακοστιανό τραπέζι.
Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι οι τιμές των προϊόντων βρίσκονται σε ικανοποιητικά επίπεδα καθώς, όπως ανέφερε ο πρόεδρος των ιχθυοπωλών, υπάρχει υπερεπάρκεια αγαθών και έτσι ο κόσμος έρχεται και βρίσκει τις καλύτερες δυνατές τιμές. Επίσης οι έλεγχοι είναι συνεχείς και εξονυχιστικοί και βοηθούν πάντα τον καταναλωτή.
Κλείσιμο
Ενδεικτικά τόνισε πως το χταπόδι, ξεκινάει από τα 10 ευρώ το κιλό, το καλαμάρι, η σουπιά και η γαρίδα Σαρωνικού πωλούνται 3 με 4 ευρώ το κιλό. Τα οστρακοειδή οι καταναλωτές μπορούν να τα βρουν σε καλές τιμές όπως μύδια στα 4 ευρώ το κιλό και τα κυδώνια με 10 ευρώ το κιλό.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.