Εντυπωσιακό το τοπίο από το Χιονοδρομικό Κέντρο στο Βελούχι στην Ευρυτανία, όπου το χιόνι έφτασε μέχρι και τα έξι μέτρα!
Η χιονόπτωση που έφερε η Ωκεανίς ήταν ιστορική και ευτυχώς δεν προκάλεσε προβλήματα.
Το πρωί της Τρίτης επιχειρήθηκε η διάνοιξη του δρόμου για το Χιονοδρομικό Κέντρο και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας και οι εικόνες που καταγράφηκαν είναι μοναδικές.
Το τελευταίο διήμερο λόγω της κακοκαιρίας και της μεγάλης ποσότητας χιονιού που έπεσε, επιστρατεύτηκε όλος ο μηχανισμός της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.
Καθώς τα εργαλεία πολλαπλασιάζονται και η τεχνολογία διεισδύει σε κάθε επιχειρησιακή λειτουργία, η ανάγκη για ξεκάθαρη κατεύθυνση γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ. Το ερώτημα όμως παραμένει ουσιαστικό: Ποιος μπορεί να συνδέσει το business με την Τεχνολογία στο επίπεδο των αποφάσεων;