Σκίτσο με το οποίο σχολιάζει τον τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση προσπαθεί να κάνει να ξεχαστεί το ξεπούλημα της Μακεδονίας με τη Συμφωνία των Πρεσπών ανήρτησε ο Αρκαςστη σελίδα του στο Facebook.
Σχολιάζοντας την ανακοίνωση της αύξησης του κατώτατου μισθού, που ήρθε λίγα 24ωρα μετά την υπερψήφιση από τοςυ 153 πρόθυμους της Συμφωνία των Πρεσπών αλλά με δύο χρόνια καθυστέρηση, αλλά και την επικοινωνιακή επίθεση των μελών της κυβέρνησης που ξεχνούν να πουν ότι με τη μείωση του αφορολογήτου η αύξηση θα εξαϋλωθεί, ο Αρκας σχεδίασε ένα σκίτσο με δύο πρωταγωνιστές.
Ο πρώτος εμφανίζεται να λέει: «θα πουν ότι προβάλλουμε αυτό για να καλύψουμε το άλλο».
Τότε ο δεύτερος κυνικά του απαντά: «κανένα πρόβλημα!... Εμείς θα πούμε ότι προβάλλουν το άλλο για να καλύψουν αυτό».
Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ο απόλυτος one-stop προορισμός των πασχαλινών αγορών, με γευστικές και οικονομικές επιλογές για κάθε νοικοκυριό. Από το αρνί και το κατσίκι μέχρι τα τσουρέκια, τα σοκολατένια αυγά και τα κρασιά προσφέρονται επιλογές τόσο online όσο και στα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος για ένα ολοκληρωμένο πασχαλινό τραπέζι με ποιότητα, ποικιλία και προσφορές.
Χάρις στο ισχυρό 5G δίκτυό της, η Nova αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα των ευρυζωνικών οικιακών συνδέσεων και -λειτουργώντας ως τεχνολογικός επιταχυντής- προσφέρει για πρώτη φορά στην αγορά ασύρματη σύνδεση έως 500 Mbps, χωρίς καλώδια και χρονοβόρες εργασίες.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.