Άλαλος ο Πολάκης για τα πλαστά πτυχία του εκλεκτού του διοικητή του Γενικού Κρατικού Νικαίας

nikaia-nos

Συμπληρώνονται τρια 24ωρα από την αποκάλυψη του ΘΕΜΑτος και ο αναπληρωτής υπ. Υγείας δεν έχει ακόμα δώσει καμία απάντηση

Άλαλος παραμένει για τρίτο 24ωρο ο κατά τα άλλα λαλίστατος αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, που κατακεραυνώνει τους πάντες σε ζητήματα διαφθοράς, αναφορικά με την αποκάλυψη του “ΘΕΜΑτος” για τα πλαστά πτυχία του εκλεκτού του διοικητή μέχρι πρότινος του Γενικού Κρατικού Νίκαιας. Αν και ο κ. Πολάκης δεν έχει βρει ακόμα κάποια μαντινάδα για να σχολιάσει τα τυπικά προσόντα του κ. Δημήτρη Μπούτου, όπως αυτά περιγράφονται στο 29σελιδο πόρισμα-καταπέλτη του Σώματος Επιθεωρητών-Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης(ΣΕΕΔΔ), θα έπρεπε να είχε πληροφορηθεί τουλάχιστον ότι εδώ και ενάμιση χρόνο έχει κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά εις βάρος του συγκεκριμένου διοικητή από στέλεχος του ίδιου νοσοκομείου για πλαστογράφηση της υπογραφής της!

Ο κ. Μπούτος διορίστηκε τον Αύγουστο του 2016 διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας Πειραιά «Αγιος Παντελεήμων»-Γενικό Νοσοκομείο Δυτικής Αττικής «Η Αγία Βαρβάρα» με τριετή θητεία. Εως τότε ήταν διευθυντής της διοικητικής υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ελευσίνας “ΘΡΙΑΣΙΟ”. Υστερα όμως από έρευνα του ΣΕΕΔΔ ζητείται η παραπομπή του για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος με το σχετικό πόρισμα να έχει διαβιβαστεί και στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών αφού αποκαλύφθηκε ότι οι 4 τίτλοι σπουδών, που περιλαμβάνονταν στο υπηρεσιακό βιογραφικό του, ήταν ανύπαρκτοι.

Με βάση τα ευρήματα του ελέγχου, δεν βρέθηκαν οι 3 τίτλοι του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, που επικαλούνταν ο κ. Μπούτος. “Το ΕΚΠΑ, με έγγραφη απάντησή του γνωστοποίησε στο ΣΕΕΔΔ ότι δεν βρέθηκαν στο αρχείο των αντίστοιχων σχολών οι ως άνω τρεις επικαλούμενοι τίτλοι που φέρεται να έχουν εκδοθεί από το εν λόγω ΑΕΙ (Μεταπτυχιακό Οικονομικών Επιστημών, Πτυχίο Μαθηματικών και Πτυχίο Φιλοσοφίας)”! Επιπρόσθετα, για το διδακτορικό από το πανεπιστήμιο Λέστερ του Λονδίνου, για το οποίο έλαβε βαθμολογικές και μισθολογικές προσαυξήσεις για 5 χρόνια, δεν υπήρχε “σχετική πράξη ισοτιμίας, ούτε κατατεθειμένη αίτηση με το όνομα Μπούτος Δημήτριος” στα αρχεία του ΔΟΑΤΑΠ. Οταν δε, του ζητήθηκε η προσκόμιση των ανωτέρων πτυχίων ο ίδιος έσπευσε να υποβάλει την παραίτησή του, την οποία ο κ. Πολάκης έκανε δεκτή την παραμονή των Χριστουγέννων.

Ως άτομο της “απολύτου εμπιστοσύνης” του κ. Πολάκη χαρακτήρισε τον κ. Μπούτο με ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων(ΠΟΕΔΗΝ): “Στο Νοσοκομείο της Νίκαιας που εργαζόταν επί σειρά ετών ο Πολάκης και τελεί υπό την υψηλή προστασία του δεν μπορούσε να ορισθεί Διοικητής που δεν θα ήταν της απολύτου εμπιστοσύνης του. Και όμως ο εν λόγω Διοικητής παρέμεινε στο πόστο του πάνω από δύο χρόνια (Σεπτέμβριος 2016 – Δεκέμβριος 2018) αν και γνώριζαν ότι εξαπατά το Ελληνικό Δημόσιο”.

Μάλιστα, η ΠΟΕΔΗΝ έφερε στο φως ακόμα μία σοβαρή υπόθεση για τα έργα και τις ημέρες του διοικητή του Γενικού Κρατικού Νίκαιας. “Ως Διοικητής του Νοσοκομείου της Νίκαιας έκανε πολλά. Πλαστογράφησε την υπογραφή της Προϊσταμένης του τμήματος Ποιότητας σε εισήγηση για να αναθέσει με 19.000€ σε συγκεκριμένη εταιρεία το πρόγραμμα επιμόρφωσης των φυλάκων του Νοσοκομείου διάρκειας πέντε ημερών!!! Η υπόθεση παραπέμφθηκε στην εισαγγελία από την συνάδελφο. Γνωστοποιήθηκε επίσης στο Υπουργείο, τη Διοίκηση της ΥΠΕ, το Διοικητικό Συμβούλιο της Νίκαιας οι οποίοι κάλυψαν κατ’ επανάληψη τον Διοικητή. Ο τέως Διοικητής απειλούσε συνεχώς με πειθαρχική δίωξη την Προϊσταμένη εάν δεν σωπάσει. Παρέτεινε τη μίσθωση του κυλικείου με ανάθεση στον ίδιο επιχειρηματία έως το 2036 αν και η σύμβαση έληγε το 2020. Ο εν λόγω επιχειρηματίας χρωστάει στο Νοσοκομείο 350.000 ευρώ από μισθώματα τα οποία συμφώνησε με μία δωρεά 50.000 να συμψηφίσει. Στο πόρισμα των Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης αναφέρονται παρατυπίες και στο συνεργείο καθαρισμού. Ο Αν. Υπουργός Υγείας ψήφισε διάταξη Νόμου (Ν. 4461/28-3-2017 ΦΕΚ 38/ Τεύχος Α΄ άρθρο 34) για τους Διοικητές όταν παύονται των καθηκόντων τους να επιστρέφουν στη Διευθυντική θέση που κατείχαν. Ανήκουστο όλοι γνωρίζουν ότι ήταν φωτογραφία για τον εν λόγω Διοικητή”.

Με εμφανή αμηχανία για την αποκάλυψη κύκλοι του υπουργείου Υγείας σημείωναν ότι όταν έγινε γνωστό το πόρισμα του ΣΕΕΔΔ ζητήθηκε η παραίτηση του κ. Μπούτου και κινήθηκε από τη διοίκηση του “ΘΡΙΑΣΙΟΥ” η προβλεπόμενη πειθαρχική διαδικασία αναφέροντας ότι “το υπουργείο Υγείας καθιστά σαφές ότι δεν υπάρχει καμία ανοχή και παροχή ασυλίας σε τέτοιου είδους φαινόμενα”. Από την πλευρά του, ο κ. Μπούτος, μιλώντας στο “ethnos.gr”, υποστήριξε αναφορικά με το πόρισμα του ΣΕΕΔΔ ότι “ούτε έχω πλαστά πτυχία, ούτε δήλωσα πλαστά πτυχία. Τα πτυχία μου είναι κατατεθειμένα στο φάκελο μου βάσει των οποίων εξελίχθηκα υπηρεσιακά και τα οποία έχουν ελεγχθεί. Δεν έχω εγώ τέτοια πτυχία που φέρομαι να έχω δηλώσει. Δεν τα έχω αποκτήσει ποτέ μου. Πως λοιπόν θα τα βεβαιώσει το Πανεπιστήμιο. Διότι ουδέποτε σπούδασα φιλοσοφία και μαθηματικά”.

ΣΧΟΛΙΑ (37)

γιωργος

αν υπήρχε δικαιοσύνη στην ελαδα ολοι οι πολιτικοί θα έπρεπε να είναι φυλακή κατέστρεψαν τη χώρα

Μ.ΠΑΣΟΚ

ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΕΤΣΙ Η ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΛΑΣΤΟ ΕΙΝΑΙ?ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ

@

Το μόνο σίγουρο είναι ότι είσαι ο μπαγλαμάς ο γνήσιος.

Ειστε ολοι γεματοι κακια με τον Πολακη

Ισχυει ο αγραφος νομος που λεει οτι δεν κοροιδευουμε διανοητικα καθυστεριμενους αλλα εσεις τον παραβαινετε συνεχως. Ο δυστυχος ειναι κατι σαν τον τρελό του χωριου. Κακως τον εχουν για να κανουν πλακα. Πραγματι αν ανατρεξει κανεις στα εμετικα του σχολια και λογια (για πραξεις δεν μιλαω γιατι θα ηταν υπερβολη) τα χρονια απο τοτε που βγήκε στον αφρο μεχρι σημερα θα διαπιστωσει οτι δεν εχει προσφερει απολυτως τιποτα. Τ ι π ο τ α. Και μην αρχισετε παλι τα ιδια γιατι απ τη λυπη του θα του ψοφισουν τα γιδια. Παντως κατι εχει προσφερει: την διαπιστωση οτι η ηλιθιοτητα δεν ειναι εμποδιο να γινεις υπουργος του συριζα.

DR PEPPER

Πολακη πες αλεύρι ο εισαγγελέας σε γυρεύει

Σηφάκης

Κατάπιε την γλώσσα τού το ρεζιλι της Κρήτης

Είναι το άκρον άωτον της ντροπής

το οτι υπαρχει και λερωνει την χωρα και την πολιτικη και την κοινωνια με την ανασα του ενα τετοιο υποκειμενο. Και η κακη ειδηση της ημερας: λογω του χαμηλου του IQ εξωτερικεύεται και τον αναγνωριζουμε, μερικες φορες γελαμε και αλλες παλι ντρεπομαστε συλλογικα, αλλα ποσοι απ' αυτη τη ρατσα κρύβονται μεσα στα συννεφα απο τις ανθυμιασεις του συριζα; Οι ξενες πρεσβειες στη χωρα εχουν και επιτετραμενους τυπου και αυτοι καθε μερα στελνουν τα λεκτικα περιττώματα οχι μονο του γιδιβοσκου αλλα ολων των υπολοιπων συμμοριτων και προδοτων στα υπουργεια τους για ενημερωση των κυνερνησεων τους. Τι ντροπη! Να διαβαζουντις αναφορες και να γελουν εις βαρος μας. Εσεις αν ήσασταν ξενοι, τι θα σκεπτόσασταν;

Ξυπόλυτος

Σσσσουτ μη ξύπνησε το παιδί και του χαλσσεται το όνειρο ότι το σύστημα της ΥΓΕΊΑ μας είναι άριστο ΑΛΛΗΛΟΎΙΑ.

Η καημενη η καθαριστρια...μπηκε φυλακη.....Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΑΚΗ...ΟΧΙ..!!

Αλλο πραγμα να εισαι ΓΛΥΦΤΗΣ....και κολλητος του ΠΟΛΑΚΗ------και αλλο μια φτωχη απλη καθαριστρια..!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΠΟΛΑΚΗ ΤΣΙΜΠΑ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΠΟΥΛΑΚΗ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Η ΓΛΩΣΟΥΛΑ ΣΟΥ ? ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΤΩΡΑ, ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ. ΜΗ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ.

thanasis

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΟ... ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ Ο ΕΝΑΣ.. Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΖΑΝΤΟΛΑΣΤΙΧΑΣ.....ΣΟΥΠΕΡ...

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης