Σκοπιανός πέρασε τα σύνορα με μεγάλη ποσότητα ηρωίνης

Σκοπιανός πέρασε τα σύνορα με μεγάλη ποσότητα ηρωίνης

Ο αλλοδαπός εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών να κινείται ύποπτα πεζός σε μια αγροτική περιοχή του Κιλκίς και ακινητοποιήθηκε για να υποβληθεί σε έλεγχο

peripoliko
Δεν πρόλαβε να ανοίξει... «εμπορικές συναλλαγές» με την Ελλάδα μετά την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών, ένας 38χρονος Σκοπιανός που πέρασε κρυφά τα σύνορα από μη νομοθετημένο σημείο της μεθοριακής γραμμής μεταφέροντας μια αρκετά μεγάλη ποσότητα ηρωίνης. 

Ο αλλοδαπός εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών να κινείται ύποπτα πεζός σε μια αγροτική περιοχή του Κιλκίς και ακινητοποιήθηκε για να υποβληθεί σε έλεγχο. Αρχικά, διαπιστώθηκε ότι είχε περάσει παράνομα στη χώρα χωρίς να διαθέτει τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα. Όμως, η έρευνα στα πράγματά του αποκάλυψε και τον σκοπό της άφιξής του.

Ο 38χρονος είχε φέρει μαζί του μια συσκευασία με ηρωίνη βάρους 827 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση σε βαθμό κακουργήματος, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

kilkis_iroini
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης