Καταζητούμενος δολοφόνος συνελήφθη στην Φλώρινα

Καταζητούμενος δολοφόνος συνελήφθη στην Φλώρινα

Η προσπάθειά του 22χρονου πήρε τέλος στην Φλώρινα, όπου διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κρυσταλλοπηγής ότι εκκρεμούσαν σε βάρος του δύο εντάλματα σύλληψης του ανακριτή Πλημμελειοδικών Άρτας

astynomia
Τρόπο να διαφύγει εκτός Ελλάδας αναζητούσε ένας νεαρός αλλοδαπός κακοποιός που προσπαθούσε να αποφύγει την σύλληψη, καθώς οι αρχές τον αναζητούσαν για ανθρωποκτονία με πρόθεση και για παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων και περί ναρκωτικών.

Η προσπάθειά του 22χρονου πήρε τέλος στην Φλώρινα, όπου διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κρυσταλλοπηγής ότι εκκρεμούσαν σε βάρος του δύο εντάλματα σύλληψης του ανακριτή Πλημμελειοδικών Άρτας. Ο νεαρός συνελήφθη και οι άνδρες της Ασφάλειας τον προσήγαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας, που διέταξε την μεταγωγή του στην Άρτα για να απολογηθεί.

Στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης των Κήπων στον Έβρο, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου ένας 38χρονος αλλοδαπός που επιχείρησε να περάσει στο ελληνικό έδαφος, καθώς διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης από τις αρχές της Γερμανίας για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Ο 38χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, που δρομολογεί την διαδικασία για την έκδοσή του στην χώρα η οποία τον αναζητά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης