Στη σύλληψη δύο γυναικών προχώρησε το πρωί της Κυριακής η αστυνομία για τις υποθέσεις βανδαλισμού σε μουσεία στην Αττική και συγκεκριμένα στο Βυζαντινό Μουσείο και στο Μουσείο Μπενάκη.
Οι δύο γυναίκες, οι οποίες σύμφωνα με την Αστυνομία είναι από τη Βουλγαρία με καταγωγή Ρομά, εντοπίστηκαν στην Παλαιά Βουλή και στις τσάντες τους βρέθηκαν μπουκαλάκια με λάδι. Οι κινήσεις τους δημιούργησαν υποψίες στον φύλακα, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία.
Σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών για περιπτώσεις φθορών σε μουσεία των Αθηνών.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.