Αιτωλοακαρνανία: Χτύπησε και λήστεψε την… γυναίκα του στο χωριό Καινούργιο Αγρινίου

Αιτωλοακαρνανία: Χτύπησε και λήστεψε την… γυναίκα του στο χωριό Καινούργιο Αγρινίου

Η 50χρονη γυναίκα κατήγγειλε τον 58χρονο σύζυγό της ότι της έστησε ενέδρα στον δρόμο

astynomia
Μύλος» έγινε ένα ζευγάρι στο χωριό  Καινούργιο του Αγρινίου, καθώς η 50χρονη γυναίκα κατήγγειλε τον 58χρονο σύζυγό της ότι της έστησε ενέδρα στον δρόμο, την χτύπησε και της άρπαξε το μισθό της και μεγάλο ποσό που επρόκειτο να καταθέσει σε τράπεζα!

Σύμφωνα με την καταγγελία της, ο φερόμενος ως δράστης την ακολούθησε ενώ κατευθυνόταν προς τη δουλειά της το απόγευμα του Σαββάτου, της επιτέθηκε, την ξυλοκόπησε και πήρε μέσα από την τσάντα της 450 ευρώ που αποτελούσαν τη μισθοδοσία της και άλλα 9.000 ευρώ που είχε παραλάβει από τον εργοδότη της για να τα καταθέσει το πρωί της Δευτέρας.

Ο 58χρονος συνελήφθη από άνδρες της Ασφαλείας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου με κατηγορίες για παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας και ληστεία. Όμως, συνελήφθη και η 50χρονη σύζυγός του σε βάρος της οποίας κατέθεσε μήνυση για εξύβριση, πρόκληση απλής σωματικής βλάβης, ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση. Όμως, η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη με προφορική εντολή του εισαγγελέα ενώ ο ίδιος κρατείται ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης