Θεσσαλονίκη: Αφίσα με τον Τσίπρα και την επιγραφή «ανεπιθύμητος» στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ
Άγνωστοι κόλλησαν αφίσα με τη φωτογραφία του πρωθυπουργού και την επιγραφή «ανεπιθύμητος» - Η αφίσα κολλήθηκε έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και στο ασανσέρ που οδηγεί σε αυτά
Persona non grata ανακήρυξαν άγνωστοι τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, την ώρα που οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση της ΔΕΘ είναι εντατικές.
Σύμφωνα με το seleo.gr, που δημοσίευσε και τις σχετικές φωτογραφίες, άγνωστοι κόλλησαν αφίσα που δείχνει τον πρωθυπουργό και φέρει τη λεζάντα «ανεπιθύμητος».
Η αφίσα βρίσκεται σε δέντρο έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στο ασανσέρ που οδηγεί στα γραφεία, στην οδό Εγνατία.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.