Φωτιά στο Μάτι: Την έρευνα αναλαμβάνει και ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών

eisagelia-protodikon

Η μερική αναβάθμιση της έρευνας, σύμφωνα με δικαστικές πηγές, έγινε μετά τις αντιδράσεις τόσο του πολιτικού όσο και του νομικού κόσμου, καθώς έπρεπε εξ αρχής να μην ανατεθεί σε εισαγγελέα Πρωτοδικών

Στα χέρια και του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ηλία Ζαγοραίου, ο οποίος έχει το βαθμό του αντεισαγγελέα Εφετών περνά η έρευνα για τις φονικές φωτιές στην Ανατολική Αττική της 23ης Ιουλίου και από σήμερα αναλαμβάνει την πολυεπίπεδη προκαταρκτική εξέταση από κοινού με τη συνάδελφό του εισαγγελέα Πρωτοδικών Βαρβάρα Γνεσούλη.

Η μερική αναβάθμιση της όλης έρευνας, σύμφωνα με δικαστικές πηγές, έγινε μετά τις αντιδράσεις τόσο του πολιτικού όσο και του νομικού κόσμου, καθώς έπρεπε εξ αρχής να μην ανατεθεί σε εισαγγελέα Πρωτοδικών.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ηλίας Ζαγοραίος, αν και από την πρώτη στιγμή είχε την εποπτεία της προκαταρκτικής εξέτασης δίνοντας κατευθύνσεις και λαμβάνοντας λεπτομερή ενημέρωση για την πορεία της υπόθεσης, αναλαμβάνει και τυπικά τη δικογραφία μαζί με την Πρωτοδικών Βάρβαρα Γνεσουλη που την χειρίζεται έως τώρα.

Ο κ. Ζαγοραίος έχει βαθμό αντεισαγγελέα Εφετών, γεγονός που πρακτικά σημαίνει η προκαταρκτική έρευνα διενεργείται και από εισαγγελικό λειτουργό ανώτερου βαθμού.

ΣΧΟΛΙΑ (9)

cho

ένας-ένας κύριοι εισαγγελεύ, μη ζμπρώχνουστε, όλοι θα ερευνήσουτε. και άμα πάει κανένας φυλακή εμένα να με χέσουτε.

...

Άρα, καμία ελπίδα!

KIKI

O κύριος εισαγγελεύς επιτελους εξυπνησε............

Χρίστος 2

Μπορεί να ξύπνησε αλλά δεν θα ανοίξει τα μάτια του.

Ολυμπία

Αποδώστε Δικαιοσύνη! Θα μπορούσαν να είναι τα παιδιά σας..

Ελενα

H πρώτη του ενέργεια θα πρέπει να ναι να καλέσει τον πρωθυπουργό της χώρας να του εξηγήσει τι σημαίνει πως αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη.

Δεν πα να βάλουν όσους θέλουν

Άμα είναι όλοι επιλεγμένοι από την κυβέρνηση δεν έχει καμία σημασία. Εκείνη η πρώην πρόεδρος του Αρείου πάγου που είναι συμβουλατορας του Τσίπρα μήπως έχει ακόμα λέγειν σε αυτά? Λέω εγώ τώρα...

ΔΕΝ!

δΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ! Λέω ψέματα; Θα το δείτε!

Μην κουκουλώσετε το έγκλημα !

Όσοι , όπου κι αν βρίσκονται να λογοδοτήσουν ! Τα κόμματα μας εμπαίζουν ! Δεν πάει άλλο !

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

4619020

Ανθρωποι από τον χώρο της δημοσιογραφίας και του αθλητισμού έδωσαν το παρών στη Ζωοδόχο Πηγή Μελισσίων και τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία