Αγανακτισμένοι κάτοικοι επιτέθηκαν στον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας του Μαραθώνα!

Αγανακτισμένοι κάτοικοι επιτέθηκαν στον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας του Μαραθώνα!

Το επεισόδιο με ξύλο και βρισιές εκτυλίχθηκε  έξω ακριβώς από κτίριο όπου διεξήχθη αργότερα το έκτακτο δημοτικό συμβούλιο - Εντάσεις και στη συνεδρίαση

ksilo-marathona
Κάτοικοι οι οποίοι επέζησαν της καταστροφικής πυρκαγιάς των οικισμών του Ματιού και του Κόκκινου Λιμανιού, εξαγριωμένοι, επιτέθηκαν στον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας του δήμου Μαραθώνα έξω ακριβώς από κτίριο που θα διεξαγόταν το έκτακτο δημοτικό συμβούλιο.

Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν μια αγανακτισμένη γυναίκα, που είναι τοπική σύμβουλος στο Μάτι, βλέποντας τον αντιδήμαρχο Βάιο Θανασιά, έτρεξε και του επιτέθηκε φραστικά και ύστερα πήγε να τον χαστουκίσει. Όπως έγινε γνωστό, του είχε ζητήσει από τον Απρίλιο να γίνει καθαρισμός στα πεύκα και τα πούσια στο Μάτι, αλλά δεν έγινε απολύτως τίποτα.

Ο αντιδήμαρχος αμύνθηκε και ανταπέδωσε το χτύπημα, τότε ένας άλλος πολίτης βλέποντας την κίνησή του  πήγε καταπάνω του και τον χτύπησε προκειμένου να την υπερασπιστεί.

Στιγμές εντάσεις υπήρξαν και μέσα στο στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μαραθώνα όπου αγανακτισμένοι κάτοικοι και συγγενείς των θυμάτων, δεν έκρυψαν την οργή τους για την στάση της δημοτικής αρχής και την απουσία σχεδίου για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς στο Νέο Βουτζά και το Μάτι.

Στο «μάτι του κυκλώνα» βρέθηκε ο δήμαρχος Ηλίας Ψινάκης, από τον οποίο ζητούν να μάθουν για ποιον λόγο δεν έγινε εκκένωση των οικισμών και κάηκαν οι κάτοικοι μέσα στα σπίτια τους.

Στη συνεδρίαση - στην οποία δεν παρέστη ο Δήμαρχος - δεν έλειψαν και τα... «γαλλικά» ενώ παραλίγο ο χώρος του δημοτικού συμβουλίου να μετατραπεί σε ρινγκ.

Κλείσιμο
Αγανακτισμένοι κάτοικοι επιτέθηκαν στον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας του Μαραθώνα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης