Συγκλονιστική μαρτυρία: «Βούτηξα μαζί με άλλους στη θάλασσα για να σωθώ», λέει ο καθηγητής Διαμαντόπουλος 

Συγκλονιστική μαρτυρία: «Βούτηξα μαζί με άλλους στη θάλασσα για να σωθώ», λέει ο καθηγητής Διαμαντόπουλος 

«Έχω ένα κάταγμα στο πλευρό, αναπνευστικά προβλήματα, αλλά σε γενικές γραμμές είμαι σχετικά καλά», ανέφερε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook


than_dia_09
Αυτόπτης μάρτυρας της ανείπωτης τραγωδίας με τις φωτιές στο Μάτι έγινε ο καθηγητής Πολιτικών Επιστημών, Θανάσης Διαμαντόπουλος, ο οποίος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, περιέγραψε τον εφιάλτη που έζησε, καθώς βρέθηκε στον πυρήνα της πύρινης λαίλαπας, όπου μαζί με άλλους βούτηξαν στη θάλασσα για να σωθούν πριν τους περισυλλέξουν τα σωστικά συνεργεία.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Διαμαντόπουλος ανέφερε:

Βρέθηκα στον πυρήνα της πύρινης λαίλαπας στο Μάτι, εγκατέλειψα στην οδό Ακροπόλεως το αυτοκίνητο που κάηκε, βούτηξα με πολλούς άλλους στη θάλασσα (Αργυρή παραλία), απ' όπου βαρκούλες μας περισυνέλλεξαν μετά τετράωρο. Έχω ένα κάταγμα στο πλευρό, αναπνευστικά προβλήματα, αλλά σε γενικές γραμμές είμαι σχετικά καλά.

Επειδή είχα δέσμευση για κάποιες διαλέξεις σήμερα, ενημερώνω πως δεν μπορώ να επικοινωνήσω με τους οργανωτές, γιατί έχασα κινητό και επαφές. Μπορεί κάποιος αν είναι εξαιρετική ανάγκη να με καλέσει στο 6943404643.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης