Στα καθήκοντά του επιστρέφει νωρίτερα από το προγραμματισμένο ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης.
Το ιατρικό συμβούλιο που συνεκλήθη σήμερα στο 251 ΓΝΑ, μετά από εισήγηση των θεραπόντων ιατρών, παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου έκρινε ότι ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ δεν χρήζει πλέον ιατρικής παρακολούθησης και μπορεί να ασκήσει τα καθήκοντά του.
Ως εκ τούτου, ο κ. Καμμένος αποφάσισε να επανέλθει ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στην άσκηση των καθηκόντων του από την Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018.
Του ιατρικού συμβουλίου προήδρευε ο διευθυντής Υγειονομικού του ΓΕΕΘΑ, υποπτέραρχος Γεώργιος Τολούμης και συμμετείχαν γιατροί όλων των κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων.
Υπενθυμίζεται, ότι η αρχική γνωμάτευση των γιατρών, στις 8 Ιουλίου, ήταν να παραμείνει ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ υπό ιατρική παρακολούθηση επί 15 ημέρες.
Στη ροή της ημέρας μας, κάθε στιγμή μετράει. Και όταν κάτι απρόοπτο συμβεί στον δρόμο, αυτό που κάνει τη διαφορά είναι να μπορούμε να το διαχειριστούμε γρήγορα και απλά, χωρίς να χάσουμε τον ρυθμό μας.
Η τεχνητή νοημοσύνη αποτελεί βασική επιχειρησιακή δεξιότητα. Η κατανόηση και η αξιοποίηση του AI δεν είναι πια επιλογή, αλλά αναγκαιότητα για κάθε επαγγελματία και επιχείρηση