Άλλο ένα αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην ευρύτερη περιοχή της αγοράς «Καπάνι».
Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο ομάδες αλλοδαπών, πιθανόν Πακιστανοί, συνεπλάκησαν μεταξύ τους λίγο μετά τις 16:15. Οι δράστες έφεραν ξύλινα καδρόνια, αλλά και άλλα αιχμηρά αντικείμενα.
Από το επεισόδιο τραυματίστηκε ένα άτομο το οποίο μεταφέρθηκε σε εφημερεύον νοσοκομείο της πόλης, έπειτα από το ανελέητο ξύλο των ομοεθνών του.
Αξίζει να σημειωθεί ότι την ώρα της επίθεσης, στο σημείο υπήρχε αρκετή κινητικότητα από κόσμο, αλλά μόνο δύο γυναίκες προσπάθησαν να βοηθήσουν τον αιμόφυρτο άνδρα, τη στιγμή που οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι ήταν απλά παρατηρητές.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες πραγματοποιούν αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό των δραστών.
Μέχρι στιγμής έχουν προσαχθεί δύο άτομα.
Δείτε τα βίντεο:
Κλείσιμο
Δείτε βίντεο: Άγρια συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.