Με ένα δελτίο αξίας μόλις 3 ευρώ κατάφερε ο μεγάλος τυχερός της κλήρωσης της Κυριακής στο Τζόκερ να μαντέψει τους 5+1 τυχερούς αριθμούς και έτσι να γίνει πλουσιότερος κατά 4,7 εκατ. ευρώ.
Το τυχερό δελτίο, σύμφωνα με τον ΟΠΑΠ, συμπληρώθηκε σε πρακτορείο στην Ξάνθη.
Τα άλλα τέσσερα τυχερά δελτία της δεύτερης κατηγορίας (5 επιτυχίες) οι κάτοχοι των οποίων κερδίζουν 24.400 ευρώ συμπληρώθηκαν στον Πειραιά (δύο δελτία), τη Λυκόβρυση και το Κιλκίς.
Οι τυχεροί αριθμοί ήταν: 11, 15, 23, 25, 31 και τζόκερ το 14.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.