«Ραντεβού» στα Εξάρχεια έδωσαν για ένα ακόμη βράδυ οι κουκουλοφόροι, εξαπολύοντας μπαράζ επιθέσεων εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων.
Από τη 1:00 τα ξημερώματα της Κυριακής και για περίπου 40 λεπτά, εκτόξευαν βόμβες μολότοφ εναντίον της διμοιρίας των ΜΑΤ στη συμβολή των οδών Τοσίτσα και Πατησίων.
Μετά από ένα «διάλειμμα» ηρεμίας, οι κουκουλοφόροι έκαναν δύο ακόμη επιθέσεις, στις 3:00 και στις 5:00, αυτή τη φορά εναντίον των ΜΑΤ στη Χαριλάου Τρικούπη.
Η Πατησίων έμεινε κλειστή για κάποιες ώρες ενώ δεν έγιναν προσαγωγές ή συλλήψεις.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.