Τραγωδία στη Μεταμόρφωση: Στο νοσοκομείο με σοκ η εννιάχρονη κόρη του οδηγού

Τραγωδία στη Μεταμόρφωση: Στο νοσοκομείο με σοκ η εννιάχρονη κόρη του οδηγού

«Το παιδί δεν μπορούσε να μου να μιλήσει», λέει στο protothema.gr η σύζυγος του 44χρονου που προκάλεσε το φοβερό τροχαίο στο οποίο σκοτώθηκε ένας άνθρωπος

thimata_matamorfosi_main01
Στο πλευρό της εννιάχρονης κόρης της, που νοσηλεύεται στο Παίδων έχοντας υποστεί σοκ βρίσκεται η σύζυγος του οδηγού, ο οποίος χάνοντας τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, έπεσε σε στάση λεωφορείου με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας άνθρωπος. Ελαφρά τραυματίσθηκαν ο οδηγός, η εννιάχρονη κόρη του που επέβαινε στο αυτοκίνητο και ένας 78χρονος που καθόταν στη στάση.

«Το παιδί μου δεν μπορούσε καν να μου μιλήσει. Έχει πάθει σοκ από τα αίματα που είδε. Εδώ δεν μπορούμε να μιλήσουμε οι μεγάλοι, τι να κάνει το παιδί;», λέει εμφανώς αναστατωμένη η σύζυγος του 44χρονου οδηγού.

Η τραγωδία έγινε λίγο πριν από τις οκτώμισι το πρωί, ενώ ο 44χρονος πήγαινε την κόρη του στο σχολείο. Ο οδηγός, που κατάγεται από την Αλβανία, νοσηλεύεται στο ΚΑΤ έχοντας υποστεί κάταγμα στην κλείδα, ενώ ο 78χρονος τραυματίας έχει πάρει ήδη εξιτήριο, καθώς ευτυχώς είχε υποστεί ελαφρά τραύματα. Ο οδηγός νοσηλεύεται φρουρούμενος, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων για να διαπιστωθεί αν είχε καταναλώσει αλκοόλ ή φάρμακα τα οποία επηρέασαν την οδηγική του ικανότητα.
thima_metamorfosi02


Κλείσιμο
atyxhmasdd1
atyxhmasdd2
atyxhmasdd3


Δείτε τι δήλωσε στο protothema.gr η σύζυγος του 44χρονου οδηγού
«Το παιδί μου έχει πάθει σοκ από τα αίματα που είδε», λέει η σύζυγος του 44χρονου οδηγού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης