Λάρισα: Ισόβια σε άντρα που σκότωσε πατέρα τριών παιδιών σε προμελετημένο τροχαίο

Λάρισα: Ισόβια σε άντρα που σκότωσε πατέρα τριών παιδιών σε προμελετημένο τροχαίο

Πρόκειται για έναν 33χρονο σήμερα Αλβανό, που κρίθηκε ένοχος ομόφωνα από το δικαστήριο για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση

Lamia
Αυλαία σε μια υπόθεση που συγκλόνισε τόσο τη Λάρισα όσο και το Βόλο, όπου σημειώθηκε το θανατηφόρο τροχαίο. Τα πράγματα όπως αποκαλύφθηκε δεν ήταν όπως έδειχναν αρχικά, αφού η παράσυρση του άτυχου πατέρα έγινε μελετημένα, όπως δέχθηκαν οι δικαστές.

Ποινή ισόβιας κάθειρξης λοιπόν, ομόφωνα και χωρίς ελαφρυντικά, επέβαλε χθες (17-05-2018 το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας σε έναν 33χρονο Αλβανό, που κατηγορούνταν ότι είχε παρασύρει και είχε σκοτώσει έναν 29χρονο πατέρα τριών ανήλικων παιδιών την Πρωτομαγιά του 2015 έξω από μπαρ στα Παλαιά Βόλου και αφού προηγήθηκε λογομαχία του θύματος με συγγενικό πρόσωπο του δράστη.

Πρόκειται για έναν 33χρονο σήμερα Αλβανό, που κρίθηκε ένοχος ομόφωνα από το δικαστήριο για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη την 1η Μαΐου του 2015 στον Βόλο και θύμα ήταν ένας 29χρονος πατέρας 3 ανήλικων παιδιών. Τη νύχτα εκείνη είχε την ατυχία να διαπληκτιστεί με έναν 17χρονο σε καφέ – μπαρ της πόλης, για μεταξύ τους προσωπικές διαφορές. Όμως αυτός ο καβγάς έμελλε να είναι μοιραίος για τη ζωή του 29χρονου πατέρα.

Ο ανήλικος περίμενε τον 30χρονο που καταδικάστηκε και μαζί επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο. Μόλις ο 29χρονος βγήκε από το κατάστημα στον δρόμο, γκάζωσαν με το αυτοκίνητο, τον παρέσυραν και τον σκότωσαν. Οδηγός ήταν ο 30χρονος (πατέρας δύο παιδιών) που κατά τη διάρκεια της απολογίας του ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων πως ήταν τροχαίο, το οποίο δεν έγινε σκόπιμα.

Το δικαστήριο όμως δεν πείστηκε και τον καταδίκασε σε ισόβια.

Κλείσιμο
Πηγή: lamiareport.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης