Παμμακεδονικές Ενώσεις σε Κοτζιά: Σταματήστε να μας εξευτελίζετε

makedoniass

«Πρέπει να διακοπούν οι διαπραγματεύσεις για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ», τονίζουν σε ανακοίνωσή τους

Να σταματήσουν οι διαπραγματεύσεις για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, ζητούν με επιστολή τους προς τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά, οι Παμμακεδονικές Ενώσεις.

«Είναι φανερό πως οι διαπραγματεύσεις με την ΠΓΔΜ έχουν φτάσει σε αδιέξοδο», σημειώνουν στην ανακοίνωσή τους και τονίζουν ότι «δεν υπάρχει κανένας λόγος εσείς να εκλιπαρείτε εξευτελιστικά τη συνέχιση των διαπραγματεύσεων όταν ήδη έχετε κάνει οδυνηρές και ανιστόρητες υποχωρήσεις, αποδεχόμενος σύνθετη ονομασία που να περιέχει τον όρο Μακεδονία».

«Πρέπει να διακοπούν οι διαπραγματεύσεις σε αυτό το σημείο και να σταματήσετε να εξευτελίζετε την αξιοπρέπεια των Ελλήνων σε όλον τον κόσμο, με την υποχωρητικότητα και την εμμονή σας να χαρίσετε το όνομα Μακεδονία στους σκλάβους των Σκοπίων», αναφέρουν.

Δείτε ολόκληρη την επιστολή

Κύριε Κοτζιά,

Από τα λίγα που διαρρέουν στη δημοσιότητα, είναι φανερό πως οι διαπραγματεύσεις με την ΠΓΔΜ έχουν φτάσει σε αδιέξοδο λόγω της υπαναχώρησης των Σκοπιανών αξιωματούχων να αποδεχθούν το erga omnes και τη συνταγματική αλλαγή.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος εσείς, εκπροσωπώντας την Ελληνική πλευρά, να εκλιπαρείτε εξευτελιστικά τη συνέχιση των διαπραγματεύσεων όταν ήδη έχετε κάνει οδυνηρές και ανιστόρητες υποχωρήσεις, αποδεχόμενος σύνθετη ονομασία που να περιέχει τον όρο Μακεδονία.

Έχετε υποχρέωση αν λάβετε υπόψιν σας την άρνηση του ελληνικού λαού, στην ύπαρξη του ονόματος Μακεδονία την οριστική ονομασία του γειτονικού Κεντροβαλκανικού κράτους, όπως επίσης και την απόφαση των πολιτικών αρχηγών του 1922.

Πρέπει να διακοπούν οι διαπραγματεύσεις σε αυτό το σημείο και να σταματήσετε να εξευτελίζετε την αξιοπρέπεια των Ελλήνων σε όλον τον κόσμο, με την υποχωρητικότητα και την εμμονή σας να χαρίσετε το όνομα Μακεδονία στους σκλάβους των Σκοπίων.

Συνυπογράφουν οι ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΥΦΗΛΙΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ (52)

Προς ενημέρωση των βιαστικών....

Παραθέτω την ορθή δήλωση και όχι αυτήν που κάποιοι αλλοίωσαν...για να δημιουργήσουν τα γνωστά κόλπα .... "Προς Υπουργό Εξωτερικών Νικόλαο Κοτζιά Κύριε Κοτζιά, Από τα λίγα που διαρρέουν στην δημοσιότητα είναι φανερό ότι οι διαπραγματεύσεις με την ΠΓΔΜ έχουν φθάσει σε αδιέξοδο λόγω της υπαναχώρησης των Σκοπιανών αξιωματούχων να αποδεχθούν το ergaomnes και την συνταγματική αλλαγή. Δεν υπάρχει κανένας λόγος εσείς, εκπροσωπώντας την Ελληνική πλευρά, να εκλιπαρείτε εξευτελιστικά την συνέχιση των διαπραγματεύσεων όταν ήδη έχετε κάνει οδυνηρές και ανιστόρητες υποχωρήσεις αποδεχόμενος σύνθετη ονομασία που να περιέχει τον όρο Μακεδονία.. Έχετε υποχρέωση να λάβετε υπόψη σας την άρνηση του Ελληνικού λαού στην ύπαρξη του ονόματος Μακεδονία στην οριστική ονομασία του γειτονικού Κεντροβαλκανικού κράτους όπως επίσης και την απόφαση των πολιτικών αρχηγών του 1992. Πρέπει να διακοπούν οι συνομιλίες σε αυτή την βάση και να σταματήσετε να ξευτελίζετε, την αξιοπρέπεια των Ελλήνων σε όλον τον κόσμο, με την υποχωρητικότητά και την εμμονή σας να χαρίσετε το όνομα Μακεδονία στους σλάβους των Σκοπίων. Συνυπογράφουν οι ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΥΦΗΛΙΟΥ Παμμακεδονική Ένωση ΗΠΑ Πρόεδρος: Δημήτρης Φιλιππίδης Παμμακεδονική Ομοσπονδία Αυστραλίας Παναγιώτης Ιασωνίδης Παναυστραλιανός Συντονιστής της Παμμακεδονικής Ομοσπονδίας Αυστραλίας Παμμακεδονική Ένωση Καναδά Πρόεδρος: Χρήστος Καράτζιος Παμμακεδονική Ένωση Αφρικής Πρόεδρος: Αμύντας Παπαθανασίου Παμμακεδονική Ομοσπονδία Καναδά Πρόεδρος: Γεώργιος Παπαδάκης Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων των Μακεδόνων (Ελλάδα) Πρόεδρος: Γεώργιος Τάτσιος International Hellenic Association – IHA (USA)

Τι λέτε, ρε;

"...να χαρίσετε το όνομα Μακεδονία στους σκλάβους των Σκοπίων". Ποίοι είναι οι "σκλάβοι"; Φασιστική νοοτροπία. Να θεωρούν τον υποτιθέμενον "αντίπαλο" ως αναξία τιμής προσωπικότητα. Ντροπή. Όχι. Αυτό δεν είναι Ελληνικό ήθος. Είναι κατάντια... Η οικονομική κρίση στην Ελλάδα, ένεκεν της οποίας έγινε ΠΕΡΙΓΕΛΩΣ της Οικουμένης, σε αυτήν την φασιστικήν κατάντια οφείλεται...

"Σλάβους των Σκοπίων" είναι

λάθος έγινε.Μη βιάζεσαι!

ΙΙ

Η Σύνθετη ονομασία, σε συνδυασμό με δήλωση της FYROM ενώπιον του ΟΗΕ και του ΝΑΤΟ ότι δεν έχει εδαφικές ή αλυτρωτικές βλέψεις ή αξιώσεις έναντι της Ελλάδας με παραδοχή των συνόρων όπως είναι έως σήμερα αυτά, αποτελεί την μεγαλύτερη δυνατή διασφάλιση της Ελλάδας. Μεγαλύτερη ακόμη και από την περίπτωση που επέλεγε μία τελείως άσχετη με το "Μακεδονία" ονομασία. Διότι τώρα θα έχουμε και την δήλωση της FYROM ενώπιον του ΟΗΕ και του ΝΑΤΟ. Από εκεί και ύστερα κάθε επιμονή στην άρνηση των ανωτέρω δείχνει "πολιτικά" παιγνίδια φασιστών και τίποτα άλλο.

Άλλος

Δεν θα επιτρεψουμε ποτε αυτην την προδοσια του Συριζα

Άλλος

Είναι δυνατόν να τους αποκαλόυν σκλάβους σε επίσημη επιστολή?? Είμαστε εμείς ο "περιούσιος" λαός και αυτοί οι σκλάβοι? Ελπίζω να είναι ορθογραφικό λάθος αλλά έτσι έχει δημοσιευτεί σε όλα τα sites..

ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ

ΤΑ σωστο ειναι ΣΛΑΒΟΙ

Αγύριγο κεφάλι

Μια χαρα τους αποκαλουν...Σκλαβοι και λιγο τους πεφτει

Κοτζιάς σε Παμμακεδονικές Ενώσεις:

Ρε δε πα να λέτε και να κάνετε ό,τι θέλετε! Εμείς κυβερνάμε, όχι εσείς. Η αριστερά κάνει κουμάντο, όχι ο λαός, ακόμα δε το καταλάβατε; Και τη Μακεδονία θα πουλήσουμε, και τη Θράκη και τα νησιά και όλη τη χώρα θα την κάνουμε χοτσπότ. Προίκα μας είναι, ό,τι θέλουμε την κάνουμε. Συστάσεις δε γουστάρουμε, τέλος.

ΕΛΑ, ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ!

ΕΛΑ, ΕΊΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ, ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ" ΤΟΥ 2018! ΕΙΣΤΕ ΕΝΑΣ ΕΤΕΡΟΚΛΗΤΟΣ ΟΧΛΟΣ ΡΕ! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;

lp

Άνθρωποι πίνανε και αυτοί εκεί στο κυνήγι του μακεδονικού ...φανατισμένοι εντελώς!!

Ε

Χωρις τη μακεδονια θα "πινασεις" ακομη περισσοτερο

Ιp....Επειδή πεινάνε/πεινάμε δεν τους

/μας φταίει η Μακεδονία ασφαλώς ούτε σημαίνει ότι λόγω της πείνας πρέπει να κάνουμε ατομικές και "εθνικές βίζιτες"!Kαι οι Μεσολογγίτες πεινούσαν αποκλεισμένοι και πολιορκημένοι και πέθαιναν αλλά δεν πρόδωσαν το Μεσολόγγι.Επίσης το 40' και το 41 ΄οι Ελληνες στα Βουνά της Πίνδου πέθαιναν από κακουχίες όπως και στην Κατοχή παντού έβλεπες σκελετωμένα κουφάρια μισοζώντανα και πεθαμένα όμως αυτό δεν εμπόδισε την αντίσταση!Αμέτρητα παραδείγματα στην Ιστορία υπάρχουν τα οποία αποδεικνύουν ότι ο ελληνισμός πρώτα έχει αξίες και έμαθε σε όλο τον κόσμο να μην σκύβει το κεφάλι!Μπορεί να υπήρξε υποταγμένος και να είναι και σήμερα κατα μία έννοια όμως δεν σκύβει το κεφάλι!Η Μακεδονία με τον πολιτισμό και την Ιστορία δίδαξε πώς να μην πεινάς και πώς να είσαι αξιοπρεπής:Με το να μην σκύβεις το κεφάλι και να αντιστέκεσαι!Στην αντίθετη απλά είσαι δούλος και έρμαιο κάποιων που μέσω της πείνας θέλουν να σε μετατρέψουν σε αμνήμον ζόμπι,σε τεμάχιο που θα υπάρχεις μόνο για ένα ξεροκόμματο προκειμένου να σε καταργήσουν ιστορικά,εθνικά και συνεπώς ατομικά και ταυτοτικά!

Τώρα μας λέτε ξένους...

Η Ελλάδα είναι πατρίδα σσς αλλά είναι και πατρίδα δική μσς αφού οι πολιτικοί μας έδιωξαν χωρις πολεμο. Εχουμε υπηρετήσει. Πληρώνουμε φιρους, οι τσφοι των προγόνων μας είναι στην Ελλάδα. Γι αυτό αλλού οι εξυπνάδες εθνομηδενιστές. Τι δεν καταλαβατε? Εμείς είμαστε οι Παμμακεδονικές. .... Η εκχώρηση του όρου Μακεδονία και της Ελληνικής ιστορίας είναι προδοσία.

Άλλος

Και ποιός είσαι εσύ ρε που αποκαλείς τους άλλους σκλάβους? Ντροπή δεν έχεις? Σε ποιόν θεό πιστεύεις? Θα έρθεις να πολεμήσεις όταν οι Τούρκοι φτιάξουν βάση στα Σκόπια ή θα απολαμβάνεις το βιοτικό επίπεδο του Καναδά? Ανθρωπάκια όλοι σας..

Eνας

Τραβα πολεμα εσυ , δουλεια δεν ειχαμε να σκοτωνομαστε για τα συμφεροντα τους.

Άλλος

Ούτε εγώ θα πολεμήσω για να το παίζουν κάποιοι μάγκες από τον Καναδά.. Ας έρθουν αυτοί που αποκαλούν τους άλλους σκλάβους και γουστάρουν κιόλας..

"Αλλος"

Στην Ιστορία της ανθρωπότητας αν δεν το γνωρίζεις υπάρχουν αυτοί που αντιστέκονται και πολεμούν(εσωτερικά,πνευματικά,σωματικά) διότι σέβονται τις ανθρώπινες αξίες ,τις ατομικές,τις συλλογικές,τις πατριωτικές κ.λ.π και υπάρχουν και αυτοί οι οποίοι είτε επειδή δεν έμαθαν ποτέ αυτές τις αξίες ,είτε γιατί αντιλαμβάνονται την ύπαρξή της περίπου όπως των ζώων.Οι πρώτοι είναι άξιοι και συνεχιστές της ανθρωπότητας διότι σέβονται την ύπαρξή τους (ατομική,ταυτοτική,εθνική,πολιτισμική) και τη στηρίζουν σε αξίες αναλλοίωτες και διαχρονικές , οι δεύτεροι είναι απλά δούλοι , απλά του μηδέν,απλά θλιβεροί!Απλά δικαιολογούν την ύπαρξή τους με την ...ανυπαρξία τους!

Τώρα μας λέτε ξένους...

Τι είναι αυτά περί Σλάβων? Εγώ δεν έγραψα κάτι για τους Σλαβους. Απλά είπα δίνετε τον όρο Μακεδονία ... Τοτε οι δικοί σας οι Μακεδόνες (Σκοπιανοί) θα κατέβουν στη βόρεια Ελλάδα με τη βοήθεια των Ευρωπαίων ... Η εκχώρηση του όρου Μακεδονία είναι προδοσία... πάλι δεν το κατάλαβες?

Αλέξης

Εμείς, στα στέκια στα Εξάρχεια ΔΕΝ μάθαμε τέτοια! Μόνο αφισσοκολλήσεις, καμμιά μολότωφ, μπάφο και δηλωτή, μάθαμε. Εξωτερικές πολιτικές, στρατηγικές, σοβαρότητα και μεθοδικότητα....τι είναι αυτά?....Απλά, εσείς τα Βαλκανοχαχόλια μας κάνατε....Κυβέρνηση! χαχαχαχαχαχαχα

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

car

Tο βάθος στο οποίο όπου βρίσκεται το όχημα αγγίζει περίπου τα 18 – 20 μέτρα - Οι κακές καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν τις έρευνες των δυτών της ΕΜΑΚ - Η γυναίκα εξαφανίστηκε τη Δευτέρα

1
themos_arthro

Το ΘΕΜΑ πενθεί την απώλεια του Θέμου Αναστασιάδη.
Άφησε την τελευταία του πνοή απόψε μετά από ενάμιση χρόνο μάχης με τον καρκίνο

354