Μεγάλη φωτιά στο εργοστάσιο μπαταριών της Sunlight στην Ξάνθη

Μεγάλη φωτιά στο εργοστάσιο μπαταριών της Sunlight στην Ξάνθη

Λόγω της φύσης των χημικών που καίγονται και της διεύθυνσης του ανέμου, αποφασίστηκε η εκκένωση των οικισμών που βρίσκονται στην πορεία του καπνού - Η φωτιά καταστρέφει το κεντρικό κτίριο κατασκευής βιομηχανικών μπαταριών και καίει ιδιαίτερα εύφλεκτα υλικά

xanthi_fwtia_arthro
Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει από τη 1 μ.μ. της Πρωτομαγιάς στο εργοστάσιο μπαταριών της Sunlight στο Όλβιο Ξάνθης.

Η φωτιά καταστρέφει το κεντρικό κτίριο κατασκευής βιομηχανικών μπαταριών και καίει ιδιαίτερα εύφλεκτα υλικά, υγρά μπαταριών και πλαστικά χωρίς έχει απομακρυνθεί ο κίνδυνος εκρήξεων.

Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας έχουν βρεθεί από την πρώτη στο εργοστάσιο για την κατάσβεση της φωτιάς ενώ ένας εργαζόμενος έχει μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Ξάνθης με δύσπνοια, χωρίς η κατάστασή του να εμπνέει ανησυχία.

Το tweet της πυροσβεστικής
Κλείσιμο


Σύμφωνα με πληροφορίες του xanthi2,gr από το χώρο της πυρκαγιάς, λόγω της φύσης των χημικών που καίγονται και της διεύθυνσης του ανέμου, αποφασίστηκε η εκκένωση των οικισμών που βρίσκονται στην πορεία του καπνού.

Πιο συγκεκριμένα, δόθηκε εντολή να εκκενωθούν οι οικισμοί Όλβιο, Άγιος Αθανάσιος, Θαλασσιά, Κοσμητή, Τύμπανο, Τοξότες καθώς και στο χώρο αναψυχής του Νέστου.

Μεγάλη φωτιά στη Sunlight. Πρωτομαγιά 2018

xanthi_1
xanthi_3
xanthi_2

Πηγή: xanthi2.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης