Θα συναντήσει εκτός από τον Τουρκοκύπριο ηγέτη και τους ηγέτες των «κοινοβουλευτικών» κομμάτων
Επίσκεψη στα κατεχόμενα πραγματοποιεί σήμερα ο υπουργός εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου και όπως ανακοινώθηκε και επίσημα χθες από το τουρκικό υπ. Εξωτερικών κύριο θέμα της θα είναι το Κυπριακό.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο κ. Τσαβούσογλου θα συναντήσει εκτός από τον Τουρκοκύπριο ηγέτη και τους ηγέτες των «κοινοβουλευτικών» κομμάτων, για να συζητήσουν «πιθανά επόμενα βήματα στο Κυπριακό κατά την ερχόμενη περίοδο». Ακιντζί και Τσαβούσογλου θα δώσουν κοινή συνέντευξη τύπου.
Ο κ. Τσαβούσογλου αναμένεται στα Kατεχόμενα στις 12 τι μεσημέρι.
Η νέα σχεδίαση, η εξελιγμένη πλατφόρμα, ο υβριδικός κινητήρας, οι κορυφαίες αναρτήσεις και τα εξελιγμένα συστήματα ασφάλειας του νέου T-Roc καθιστούν το νέο μοντέλο της Volkswagen μια ολοκληρωμένη πρόταση για τον σύγχρονο τρόπο ζωής.