Σέρρες: Νεαρές «ξάφρισαν» 84χρονο που πήγαινε στον Επιτάφιο

Σέρρες: Νεαρές «ξάφρισαν» 84χρονο που πήγαινε στον Επιτάφιο

Τον ξεγέλασαν ζητώντας του πληροφορίες για μία κατεύθυνση που ήθελαν να ακολουθήσουν και του άρπαξαν  315 ευρώ

epitaf
Ετοιμαζόταν να παραστεί στην περιφορά του Επιταφίου στην εκκλησία μιας περιοχής των Σερρών ένας ηλικιωμένος, όταν ξαφνικά τον πλησίασαν δυο νεαρά κορίτσια -ένα από τα οποία φαινόταν ανήλικο- και άρχισαν να του ζητούν πληροφορίες για μια κατεύθυνση που ήθελαν να ακολουθήσουν.

Το μυαλό του ανυποψίαστου 84χρονου δεν πήγε στο κακό και άρχισε να τους δίνει οδηγίες, αλλά όταν οι δυο νεαρές γυναίκες τον ευχαρίστησαν και απομακρύνθηκαν βιαστικά, αντιλήφθηκε ότι από την τσέπη του παντελονιού του είχαν κάνει... φτερά 315 ευρώ! Έτσι, κατήγγειλε στην Αστυνομία την κλοπή, που έγινε το απόγευμα της Μ. Παρασκευής.

Οι άνδρες της Ασφάλειας ξεκίνησαν αμέσως προανάκριση και κατάφεραν να ταυτοποιήσουν ως δράστιδες δυο Ελληνίδες ηλικίας 21 και 15 χρόνων, οι οποίες ωστόσο δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή με τη μέθοδο της απασχόλησης που περιλαμβάνει τους γονείς της ανήλικης με την κατηγορία της πλημμελούς εποπτείας της και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης