«Λυμπερόπουλος Uber alles»: Τα καλύτερα «tweets» για την αποχώρηση της Uber από την Ελλάδα

«Λυμπερόπουλος Uber alles»: Τα καλύτερα «tweets» για την αποχώρηση της Uber από την Ελλάδα

«Τι να την κάνεις την Uber όταν έχεις διαστημική υπηρεσία!» σχολιάζουν οι χρήστες - Τι γράφουν για την «εύνοια» Σπίρτζη στον πρόεδρο του ΣΑΤΑ

uberv0
Πρώτο θέμα έχει γίνει στο ελληνικό Twitter η απόφαση της Uber να αναστείλει τις δραστηριότητες της στην Ελλάδα, λόγω της "εχθρικής" νομοθεσίας του υπουργού Μεταφορών, Χρήστου Σπίρτζη.

Μετρώντας περισσότερα από 90 χιλιάδες tweets, το Twitter "αποχαιρετά" με τον δικό του μοναδικό και όπως πάντα χιουμοριστικό τρόπο τη δημοφιλή εταιρεία διαμοιρασμού διαδρομών (car-pooling).

Ταυτόχρονα οι Έλληνες τουιτεράδες έχουν χωριστεί σε δύο στρατόπεδα, με τους υπέρμαχους και πολέμιους των ταξί να αναμετρώνται διαδικτυακά! Δεν είναι λίγοι αυτοί που χαρακτηρίζουν ως ψηφοθηρική την κίνηση της κυβέρνησης, βάζοντάς τα με τον Θύμιο Λυμπερόπουλο, πρόεδρο του ΣΑΤΑ, ο οποίος αν μη τι άλλο πανηγύρισε τη φυγή της Uber. Αντίθετα, πολλοί τάσσονται υπέρ των οδηγών ταξί, υπερασπίζοντας τα δικαιώματα τους.

Οι περισσότεροι πάντως αντιμετωπίζουν την κατάσταση με χιούμορ. "Τι να την κάνεις την Uber όταν έχεις διαστημική υπηρεσία", "τα ταξί είναι Πανεπιστήμιο, η Uber παιδικός σταθμός" και οι.. Λuberόπουλοι είναι μόνο μερικά από τα καλύτερα tweets τα οποία συλλέξαμε και σας παρουσιάζουμε.

Απολαύστε:
Κλείσιμο












































































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης