Novartis: Η καθηγήτρια Μαλλιώρη κατέθεσε μήνυση κατά του μάρτυρα «Μάξιμου Σαράφη»

Novartis: Η καθηγήτρια Μαλλιώρη κατέθεσε μήνυση κατά του μάρτυρα «Μάξιμου Σαράφη»

Η Μένη Μαλλιώρη χαρακτηρίζει την κατάθεση του μάρτυρα «Μάξιμου Σαράφη» συκοφαντική και ψευδέστατη και σημειώνει ότι δεν γνωρίζει τον Φρουζή

Novartis: Η καθηγήτρια Μαλλιώρη κατέθεσε μήνυση κατά του μάρτυρα «Μάξιμου Σαράφη»
Μήνυση κατά του προστατευόμενου μάρτυρα στην υπόθεση της Novartis με την κωδική ονομασία «Μάξιμος Σαράφης» για τα αδικήματα της ψευδούς καταμήνυσης, της ψευδορκίας και της συκοφαντικής δυσφήμισης, κατέθεσε η τακτική καθηγήτρια Ψυχιατρικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών Μένη Μαλλιώρη. Ο συγκεκριμένος μάρτυρας ανέφερε το όνομα της κυρίας Μαλλιώρη στην κατάθεσή του στην εισαγγελέα Διαφθοράς χωρίς, ωστόσο, να προσκομίζει στοιχεία επιβεβαίωσης των λεγομένων του.

Τώρα, χαρακτηρίζοντας την αναφορά του ονόματός της χωρίς άλλα στοιχεία στην κατάθεση του μάρτυρα «Μάξιμου Σαράφη» συκοφαντική και ψευδέστατη, η κυρία Μαλλιώρη, αναφέρει μεταξύ άλλων στην πολυσέλιδη μήνυσή της: «Ουδέποτε έλαβα από οποιοδήποτε οιαδήποτε ποσά και ουδόλως γνωρίζω τον κ. Φρουζή...ουδέποτε μετείχα σε συνέδρια η σε μελέτες από εταιρείες».

Ακόμη, η κυρία Μαλλιώρη, αναφερομένη εκτενώς στο επιστημονικό της έργο και την επιστημονική της παρουσία στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα σημειώνει ότι «δεν διαθέτει καν ιδιωτικό ιατρείο» και υπογραμμίζει πως δεν υπέδειξε ποτέ εισαγωγή προϊόντων της εταιρείας Novartis σε θετική λίστα, δεν διαμεσολάβησα ούτε έδωσε σε κανέναν κατευθυντήριες οδηγίες για συνταγογραφήσεις σε ασφαλιστικά ταμεία, δεν άσκησε καμία επιρροή στην Επιτροπή Τιμών Φαρμάκου και δεν υπήρξε κρατικός αξιωματούχος του ΚΕΕΛΠΝΟ αλλά απλό μέλος του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης