Μέσω Ίντερνετ προσέγγισε τις ανήλικες ο 29χρονος: Τις βίασε αφού τους έδωσε ναρκωτικά

Μέσω Ίντερνετ προσέγγισε τις ανήλικες ο 29χρονος: Τις βίασε αφού τους έδωσε ναρκωτικά

Η πρώτη συνάντηση με το ένα από τα θύματά του έγινε πριν από 15 ημέρες - Ακολούθησαν και άλλες συναντήσεις και με τη δεύτερη κοπέλα - Τους έδινε κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη - Το Σάββατο αποκαλύφθηκε η δράση του

Μέσω Ίντερνετ προσέγγισε τις ανήλικες ο 29χρονος: Τις βίασε αφού τους έδωσε ναρκωτικά
Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 29χρονος που κατηγορείται ότι προσέγγιζε μέσω του διαδικτύου ανήλικες και, αφού έκαναν χρήση ναρκωτικών, τις βίαζε. 

Ο νεαρός άντρας αντιμετωπίζει βαριές κακουργηματικές κατηγορίες μεταξύ άλλων για βιασμό κατ εξακολούθηση και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. 

Προμελετημένος φαίνεται ότι ήταν ο βιασμός των κοριτσιών από τον 29χρονο που συνελήφθη το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στη Δάφνη.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 29χρονος είχε προσεγγίσει μέσω της εφαρμογής Omegle ένα 16χρονο κορίτσι πριν από 15 ημέρες. Στο ραντεβού που ακολούθησε ο 29χρονος έδωσε στο κορίτσι κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη - γνωστή και ως «κοκαΐνη» των φτωχών - και έκαναν μαζί χρήση.

Το σπίτι του 29χρονου στη Δάφνη


Τις ημέρες που ακολούθησαν ο 29χρονος έκανε και άλλα ραντεβού με την ανήλικη και άλλη μια 15χρονη συνεχίζοντας να τους δίνει την ίδια ναρκωτική ουσία.

Το Σάββατο έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιό του ασελγώντας σε βάρος των δύο κοριτσιών αφού πρώτα τους έδωσε ξανά ναρκωτικά.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η 15χρονη εντοπίστηκε σε άθλια κατάσταση από τους οικείους της εξομολογούμενη όσα πέρασε στα χέρια του 29χρονου.

Στο σπίτι του 29χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

- 3,6 γραμμάρια κοκαΐνης
- 1 γραμμάριο κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης
- 2 γυαλινες συσκευές για το κάπνισμα της μεθαμφεταμίνης
- ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, ένα λάπτοπ και μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή

Ο 29χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε στον αρμόδιο Ανακριτή, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση της συμμετοχής του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις συνεχίζεται.

Τις επόμενες ώρες, μάλιστα, αναμένεται να δοθεί εισαγγελική άδεια προκειμένου να δημοσιευθούν τα στοιχεία του ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχουν και άλλες κοπέλες που τυχόν να έχουν πέσει θύματα των αρρωστημένων ορέξεών του.




«Ήταν ήσυχο παιδί, πέσαμε από τα σύννεφα», λένε οι γείτονες
«Ήταν ήσυχο παιδί. Έχουμε πέσει από τα σύννεφα» αναφέρουν γείτονες και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στην περιοχή που ζούσε ο 29χρονος.

«Ήταν συνήθως βιαστικός και παράγγελνε τηλεφωνικά τον καφέ του πριν έρθει να τον πάρει, λέει η ιδιοκτήτρια ενός τοπικού καφέ. «Δεν ήξερα αν εργαζόταν κάπου, παλιά βοηθούσε τον πατέρα του σε ένα καφενείο που είχανε, το οποίο έκλεισε».

«Μιλάγαμε για τα σκυλιά μας και κατά καιρούς μου έλεγε ότι έχει κοπέλα. Χώριζε, τα ξανάφτιαχνε», λέει η γυναίκα επισημαίνοντας ωστόσο ότι δεν της είχε αναφέρει ποτέ τίποτα για εγκυμοσύνη της συντρόφου του.





Δείτε βίντεο: Τις βίασε αφού τους έδωσε ναρκωτικά
- Μέσω Ίντερνετ προσέγγιζε τα θύματά του


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης