Δύο αστυνομικοί είναι σύμφωνα με τον δικηγόρο του πατέρα της άτυχης Δώρας Ζέμπερη τα νέα πρόσωπα που κατονομάζει ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της στο μονοσέλιδο υπόμνημά του που κατέθεσε τα τελευταία 24ωρα.
«Αναφέρει δύο αστυνομικούς. Ο ένας λέει ότι είναι στο Μεταγωγών και ο άλλος στην Πέτρου Ράλλη» δηλωσε ο Απόστολος Λύτρας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Παρασκευής προσθέτοντας ότι στο υπόμνημα αυτό ο Μανώλης Σοροπίδης αναφέρει και το επίθετο του δικηγόρου που κατονομάζει ως ηθικό αυτουργό της δολοφονίας.
«Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν πιστεύω ότι έχουν αλήθεια όσα λέει. Δεν έχει παρουσιάσει καμία ένδειξη. Θα μπορούσε να πει οποιοδήποτε όνομα» εκτίμησε ο κ. Λύτρας εκφράζοντας την άποψη οτι όλα αυτά γίνονται γιατί «ενδεχομένως κάποιος να θέλει να ενοχοποιήσει κάποιους».
Όπως είπε, τέλος, ο κ. Λύτρας η προϊσταμένη της Δώρας έχει δώσει τη δική της κατάθεση γύρω από τα όσα ακούγονται για τις απειλές που δεχόταν η 28χρονη, ενώ στα χέρια των Αρχών βρίσκονται και οι υποθέσεις που χειριζόταν.
Η LA VIE EN ROSE συνδυάζει την επιστημονική τεκμηρίωση με την καθημερινή περιποίηση και προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα που υποστηρίζει την ποιότητα και την υγιή όψη των μαλλιών.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ