Φωτιά σε υπόγειο διώροφου κτηρίου στη Νέα Χαλκηδόνα
Στο σημείο έσπευσαν 15 πυροσβέστες με 6 οχήματα της πυροσβεστικής - Λίγο μετά τις 9:30, η πυρκαγιά τέθηκε υπό μερικό έλεγχο
Πυρκαγιά σε υπόγειο διώροφου κτηρίου στην περιοχή της Νέας Χαλκηδόνας ξέσπασε νωρίς το πρωί της Πρωτοχρονιάς και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Περικλέους και Κ.Βάρναλη.
Στο σημείο έσπευσαν 15 πυροσβέστες με 6 οχήματα της πυροσβεστικής.
Οι πυροσβέστες κατέβαλαν προσπάθεια να μην επεκταθεί στο υπόλοιπο κτήριο και να μην κινδυνεύσουν τα διπλανά κτίσματα.
Λίγο μετά τις 9:30, η φωτιά τέθηκε υπό μερικό έλεγχο.
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Το ερευνητικό πρόγραμμα του UNIC Athens μετατρέπει το campus του Ελληνικού σε ένα ζωντανό πεδίο έρευνας, όπου Τεχνητή Νοημοσύνη, Βιοτεχνολογία και βιολογικά δεδομένα συναντώνται, ανοίγοντας νέους δρόμους για την υγεία, την ευημερία και φυσικά, την επιστήμη.