Για τη διάπραξη των αδικημάτων της υποκίνησης σε ρατσιστική βία και της πρόκλησης σε τέλεση αξιόποινων πράξεων κάνει λόγο ο δικηγόρος Άγης Τάτσης, ο οποίος προχώρησε σε κατάθεση μήνυσης κατά παντός υπευθύνου σχετικά με το σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας « Ελεύθερη Ώρα».
Ειδικότερα, η εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα» κυκλοφόρησε σήμερα με πρωτοσέλιδο στο οποίο αναφέρει: «Ψηφίστηκε ο νόμος έκτρωμα από 148 ανώμαλους» «ΒΟΥΛΗ – ΤΡΑΒΕΣΤΙ»
«ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΑΔΕΛΦΗ».
Στην μήνυσή του την οποία κατέθεσε στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελόκηπων, ο κ. Τάτσης αναφέρει μεταξύ άλλων: «Το συγκεκριμένο δημοσίευμα, πέραν των απίστευτα προσβλητικών και ρατσιστικών χαρακτηρισμών προς τους Έλληνες και Ελληνίδες βουλευτές, που υπερψήφισαν το νομοσχέδιο για τη δήλωση μεταβολής φύλου, προτρέπει ευθέως, με τον τίτλο "ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΑΔΕΛΦΗ", στη διάπραξη εγκλημάτων εις βάρος των ομοφυλοφίλων.»
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.