Τίτλος τιμής ή ξεφτίλα ολκής να σου έχει βγάλει «συμβόλαιο θανάτου» ως δημοσιογράφο ο ίδιος ο Τσίπρας;

Τίτλος τιμής ή ξεφτίλα ολκής να σου έχει βγάλει «συμβόλαιο θανάτου» ως δημοσιογράφο ο ίδιος ο Τσίπρας;

Για πρώτη φορά στην Ελληνική Δημοκρατία με απόφαση ενός αναρμόδιου Δικαστηρίου απαγορεύεται να εργασθείς και σου επιβάλλεται να ξαναπληρώσεις τρεις φορές, όσα ήδη έχεις πληρώσει στο Δημόσιο- Υλοποιείται η «υπέρβαση των θεσμικών εμποδίων» που είχε προαναγγείλει ο Τσίπρας - Για να το επιτύχουν με χαρακτηρίζουν «δημόσιο υπάλληλο», ενώ στην ουσία πρόκειται για δήμευση επαγγελματικής περιουσίας και κατάφωρη παραβίαση της ελευθερίας του τύπου στο πλαίσιο της γενικότερης προσπάθειας ελέγχου και χειραγώγησης των ΜΜΕ

O ευρωπαϊκός κόσμος το ’χει τούμπανο και ο συριζαϊκός του Τσίπρα κρυφό καμάρι. Μετά απ’ όσα αίσχη έκανε εναντίον της Δικαιοσύνης, η χώρα αντιμετωπίζεται ήδη ως κράτος μειωμένης ελευθερίας και δημοκρατίας, ακριβώς όπως ισχύει και στις περιπτώσεις των κυβερνήσεων της Πολωνίας και της Τουρκίας.

Οι ευρωπαϊκοί θεσμοί έχουν ήδη ενημερωθεί, όμως, ότι ο Τσίπρας διεκδικεί πρώτος-πρώτος τη βαρβαρότητα εις βάρος της ελευθερίας του Τύπου και συγκεκριμένα της συστηματικής εκκαθάρισης και εκτέλεσης των Μέσων Ενημέρωσης που δεν του αρέσουν. Επειδή δεν έμειναν και πολλά, και για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, καταθέτω έναν προβληματισμό: Είναι τίτλος τιμής ή ξεφτίλα ολκής το ότι έβγαλε ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ εις βάρος μου προσωπικά, αλλά και ενάντια στο «Πρώτο Θέμα», ο πιο ψεύτης και αποτυχημένος πρωθυπουργός που πέρασε ποτέ από τον τόπο; Από τη μία πλευρά, η δημοσιογραφική κοινή λογική λέει ότι είναι Τίτλος Τιμής το να έχεις απομείνει η μοναδική έμμονη ιδέα στο μυαλό ενός τύπου που ποτέ δεν έκρυψε ότι μισεί τα Media. Είναι Τίτλος Τιμής για κάθε δημοσιογράφο να είναι ο υπ’ αριθμόν ένα στόχος ενός φασιστοειδούς καθεστώτος που ξεπούλησε την Ελλάδα στο τζάμπα και μιας παρέας που καβάλα στο καλάμι της εξουσίας παραβιάζουν νόμους, ξεφτιλίζουν το Σύνταγμα, βρίζουν τη Δικαιοσύνη, εκβιάζουν, απειλούν και συναλλάσσονται μόνο με εκδότες-καναλάρχες του κοινού ποινικού δικαίου.

Είναι Τίτλος Τιμής όταν μετά από σχεδόν 40 χρόνια δουλειάς και αφού έχεις δημιουργήσει από το τίποτα τουλάχιστον 300 θέσεις εργασίας, κατά καιρούς, για διάφορους συναδέλφους σου, να έρχεται μια παρέα που δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή της και να σου λέει «σου κατάσχω τα πάντα», σαν να είναι Χούντα λάτιν κομμουνιστική ή τουρκική. Είναι Τίτλος Τιμής την ώρα που στη διπλανή μας χώρα φυλακίζονται και δικάζονται άδικα εκατοντάδες δημοσιογράφοι από τον αποτρελαμένο Σουλτάνο Ερντογάν να είσαι εδώ ο μόνος με τον οποίο ασχολείται ο μικρός Μαδούρο της Κυψέλης προκειμένου να σε (να με) εξοντώσει. Είναι ίσως ακόμη μεγαλύτερος Τίτλος Τιμής να είσαι ο μόνος, ακριβώς επειδή οι περισσότεροι από τους άλλους συμβιβάστηκαν ή σιώπησαν για να σώσουν το κεφάλι τους. Ανθρώπινο και κατανοητό.

Από την άλλη πλευρά, όμως, είναι ΞΕΦΤΙΛΑ ΟΛΚΗΣ στην ευρωπαϊκή δημοκρατία του 2017 που ζούμε να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα και να μη μιλάει κανείς είτε από φόβο είτε από κακό υπολογισμό. Κανονικά, με αυτά που έχουν γίνει σε ΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ενάντια σε μένα προσωπικά αλλά και στο «Πρώτο Θέμα» θα έπρεπε να έχουν ξεσηκωθεί και όλες οι έντιμες νομικές και δημοσιογραφικές φωνές και να ρωτάνε: «Πού νομίζει ότι βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας; Στην Τουρκία ή στη Βενεζουέλα;». «Στην κοσμάρα του», απαντώ εγώ. Και δεν απορώ και τόσο που τελικά στην Ελλάδα δεν μπορείς να βρεις το δίκιο σου την ώρα που ανώτατοι δικαστές πάνε και έρχονται σαν κλητήρες πρωθυπουργικής αυλής, όταν έχουν χαθεί τόσα και τόσα δίκια πολιτών, εργαζομένων και συνταξιούχων στον βωμό των Μνημονίων. Οταν πουλήθηκε νύχτα όλη η περιουσία του Ελληνικού Δημοσίου και όταν αποδεδειγμένα φαίνεται ότι τα καραγκιοζιλίκια του Τσίπρα, σύμφωνα με δηλώσεις κορυφαίων Ευρωπαίων αξιωματούχων, μας στοίχισαν 100 δισ.! Πού είναι τα διάφορα αρμόδια ΕΛΕΓΚΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ να πουν αν υπάρχει ή όχι ζημία του δημοσίου συμφέροντος; Αν δεν υπάρχει εδώ, πού υπάρχει; Κάνει ΜΠΑΜ! Μήπως τελικά, αντί για Τίτλος Τιμής, είναι ξεφτίλα ολκής το να προσπαθείς να αποδείξεις στα ποντίκια ότι δεν είσαι ελέφαντας; Το μέτρο και οι συγκριτικές διαδικασίες που ισχύουν στις κανονικές δημοκρατίες έχουν χαθεί στο Συριζιστάν των τραμπούκων του καθεστώτος, των εξωνημένων κρατικών λειτουργών, αλλά και του άγριου λαϊκισμού που απαιτεί το κεφάλι του καθενός μόνο και μόνο επειδή το κρατάει ακόμα ψηλά και δεν σκύβει. Τίτλος Τιμής, λοιπόν, ή ξεφτίλα ολκής;

 Προσωπικά, σε όσο δύσκολη θέση κι αν με φέρουν τυπικά κατάσχοντάς μου τα πάντα, με παράνομες διαδικασίες που θα καταπέσουν στα ευρωπαϊκά όργανα, θεωρώ Τίτλο Τιμής το να έχω γίνει στόχος ζωής ή θανάτου όλης αυτής της πολιτικής αλητείας που έχει εμπνευστή και καθοδηγητή τον Αλέξη Τσίπρα. Από την άλλη πλευρά, το «ξεφτίλα ολκής» θα έρθει κι αυτό στην ώρα του όταν θα πέσουν οι παλιάτσοι, όταν θα αποκατασταθεί η νομιμότητα και όταν θα τιμωρηθούν με τον τρόπο που πρέπει όλοι αυτοί οι απίθανοι τύποι του υποκόσμου που βοηθούν τους Συριζαίους στις αθλιότητές τους. Βλέπετε, για να μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας, ξέρουμε όλοι πολύ καλά ποιοι είναι. Δεν το κρύβουν, άλλωστε. Διαφημίζουν την αλητεία τους σαν τους εμετικούς προπαγανδιστές των φασιστοειδών καθεστώτων - και αυτοί, οι πιο βρώμικοι όλων, παριστάνουν τα Καθαρά Χέρια.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ (220)

Παναγιώτης βλαχος

Θέμο μην μασάς. Ο Τσίπρας εχει τελειώσει. Ειμαστε μαζι σου

Θέμο,

κοντά στα εκατοντάδες αλληλέγγυα σχόλια προσθέτω κι εγώ το δικό μου με έμμετρο (και προφητικό) στίχο: Δεν το χωράει το μυαλό / -ξεγέλασες έναν λαό / που είναι, λένε, ευφυής / μα και ολίγον αφελής. Πολλά τού έταξες, πολλά! / -κι ο γάιδαρος χαμογελά, / όταν σ' ακούει στα μπαλκόνια / χρυσόψαρα να τάζεις στα κωθώνια. Και να, που τώρα βασιλεύεις / κι όλη τη χώρα κανακεύεις. / Φίλοι - εχθροί σε προσκυνάνε / και τον Δεσπότη λησμονάνε. Μα όλα έχουν ένα τέλος / -το λέει κι ο φίλος ο Κανέλλος. / Κι αγάλι αγάλι ετοιμάσου / γιατί τελειώνουν τα ψωμιά σου. Ο κόσμος πια δε σε πιστεύει / και άλλον Άρχοντα γυρεύει. / Κι εσύ στο σπίτι στα παιδιά σου / με τη μαμά και τη γιαγιά σου... (Ο.Ε.)

@

Wow!

Ευρυδικη

Όπως είπε έχουμε έναν μικρό μαδουρο που κάνει πράγματα στο όνομα του λαού και ενός είδους νεοσοσιαλισμού. Οκ να μην πεινάει κανείς να έχουμε δουλειές κτλ. Θεωρεί ότι είναι δημοκράτης..(ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ). Ποιος είναι όμως πιο ΗΛΙΘΙΟΣ αυτός εκεί, ή ΕΜΕΙΣ που τον αφήνουμε ακόμα εκεί να μας ΓΑ)(*()*$@????? ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ 2019???

ΝΑΝΑ

ΘΕΜΟ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΜΕ "ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ... ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ... ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Ή ΑΡΧΙΝΟΝΟΣ; ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ Bugs Bunny & ΣΥΡΙΖΑ Α.Ε.; [...]

ΘΕΜΟ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΤΙΤΛΟΣ ΤΙΜΗΣ ΟΥΤΕ ΞΕΦΤΙΛΑ ΟΛΚΗΣ !!! ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ !!!!!!! ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΧΟΥΝΤΑ !!!!!!!

Αυτα ειναι τα....

....αποτελεσματα των μνημονιων των παραδομενων κυβερνησεων της προδοσιας και της ξενοδουλειας. Οταν μια κυβερνηση αναλαμβανει εργολαβικα τη φτωχοποιηση και την αφαιμαξη ενος ολοκληρου λαου τα αποτελεσματα ειναι αυτα που βλεπουμε. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗ! Απλα ειναι ζητημα χρονου για ολους μας...... Με τη μεθοδο της σαλαμοποιησης θελουν να αποδεκατισουν ολη την ελληνικη κοινωνια

ARIS

αυτός ο βλακομπαρμπάκος με το μουστάκι που υποδύεται τον υπουργό θέλει γιαούρτωμα σε κάθε του εμφάνιση. και να δω τι θα κάνει ο έτερος, ο Τόσκας, μετά. Βλάκας με πατέντα.

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ

Ο Τσιπρας και η συμμορια του επαιξαν πολυ ασχημα με το λαο. Ο Τσιπρας προδοσε την Ελλαδα και τους Ελληνες για να κανει καταληψη στη πρωθυπουργικη καρεκλα. Η προδοσια του δεν εχει ορια. Βγηκε πρωθυπουργος καταγγελοντας τους προηγουμενους για τη φτωχοποιηση και την εξαθλιωση των Ελληνων απο τα μνημονια και τα χαρατσια και αυτος μας εριξε τη θανατικη βολη. Βγηκε καταγγελοντας τους προηγουμενους οτι ηταν ολα παρανομα, τα μνημονια, το χρεος, ο ενφια, κοψιμο μισθων και συνταξεων, το ταιπεδ, οι πραξεις νομοθετικου περιεχομενου, η τροικα, οι δανεισμοι, τα πλεονασματα και τωρα που κανει αυτος τα ιδια και χειροτερα δικαιολογει τις δικες του παρανομες πραξεις λεγοντας με θρασος οτι τα εκαναν και οι προηγουμενοι και οτι ειναι δημοκρατικα ψηφισμενη κυβερνηση. Μιλαει για Δημοκρατια, αυτος που γυρισε το δημοψηφισμα και εκανε τον κοσμο να τους σιχαθει ολους απο τα τοσα ψεμματα και να μη παει να ψηφισει. Το 50% αποχη και τα ψεμματα τον κανανε παλι πρωθυπουργο. Ο Τσιπρας δεν ειναι δημοκρατης γιαυτο και φοβαται τον ελευθερο λογο. Θελει να ελεγχει τα ΜΜΕ. Θελει τα ΜΜΕ φιμωμενα και μονο για φορολογικα δελτια δηλ. ελληνα σκασε και πληρωνε και την ΕΡΤ για προπαγανδιστικο καναλι του συριζα και των λαθρομωαμεθανων εποικων. Η ΕΕ δεν αναγνωρισε τις εκλογες του φασιστα μαδουρο, αναγνωρισε ομως τη κολοτουμμα του φασιστα Τσιπρα. Τα καλα και συμφεροντα. Δεν παει αλλο πια με αυτη τη συμμορια. Η πλειοψηφια του Ελληνικου λαου δεν θελει τον Τσιπρα και περιμενει πως και πως την ωρα που θα ξεκουμπιστει.

ακριβώς φιλε μου

οπως τα έγραψες είναι. Γι'αυτό μην ανησυχείς, ο τσιπρας έχει τελειώσει. Είναι η μοναδική φορά που κυβέρνηση ξέρει ότι έχει τελειώσει πολύ πριν τις επόμενες εκλογές επειδή γνωρίζει οτι οι περισσότεροι είμαστε αγανακτισμένοι με τα ψέμματά του. Ακόμα και οι δημόσιοι υπάλληλοι φοβούνται και πολλοί δεν θα τον ψηφίσουν γιατί ξέρουν οτι θα βγουν χαμένοι εάν συνεχίσει να ασκεί εξουσία φασιστικά. Η πραγματική κοινωνική έκρηξη είναι μονόδρομος εάν συνεχίσει να τσακίζει τους εργαζόμενους. Φαντάσου τι θα γινόταν εάν για δυο μήνες δεν πληρωνε κανένας τους παράλογους φόρους και εισφορές. Αυτόματη αποκαθήλωση του τσιπρα... Κανε υπομονή, λοιπόν, οπως και οι περισσότεροι, μέχρι να αλλάξει μυαλά. Αν δεν αλλάξει, την πάτησε. Και το ξέρει...

Μιχαήλ

Το τέλος της αριστεράς είναι γεγονός και φαίνεται απο τις αγωνιώδεις προσπάθειές της να επηρεάσει ειδικά την δικαστική εξουσία φορτώνοντας με ποινές αστείες τους προηγούμενους Μετά τι έρχεται έχει κανείς αναλογιστεί Όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες

GEORGIA.

Κύριε Αναστασιάδη στα Εξάρχεια ο ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ έχει ανοίξει γραφείο στην πλατεία του αναρχοκρατιδίου του Τόσκα.Σύντομα θα αναλαμβάνει και εργολαβίες από τους κατοίκους της περιοχής.Προβλήματα με Εταιρείες κοινοχρήστων, Ιδιοκτήτες Ακινήτων, Εισπρακτικές Εταιρείες όλα αυτά θα τα αναλαμβάνει ο ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ με την αρωγή της κυβέρνησης Τσίπρα.Την δική σου εργολαβία Θέμο για την επίθεση στην εφημερίδα σου την πήραν απευθείας από το Μαξίμου.Απορρώ Θέμο πως μπορείς και κοιμάσαι με όλα αυτά που σου έχουν κάνει.Όχι μόνο παραβιάζονται τα ανθρώπινα, οικονομικά και επαγγελματικά σου δικαιώματα, αλλά οι Τσαβίστας του ΣΥΡΙΖΑ απειλούν πιά την ίδια σου την ζωή.Καλό σου βράδυ.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης