Το ξεκαρδιστικό άλμπουμ του Αρκά «Σπουργίτι είσαι και φαίνεσαι» είναι στο ΘΕΜΑ

Αυτή την Κυριακή, το ξεκαρδιστικό άλμπουμ του Αρκά «Σπουργίτι είσαι και φαίνεσαι» από την σειρά «Χαμηλές Πτήσεις» είναι στο ΘΕΜΑ!

Το μικρό σπουργίτι μεγαλώνει και βαριέται, το μεγάλο αναρωτιέται: Τι έφταιξε για να του τύχει ένας τόσο κυνικός, ατίθασος, αυθάδης γιός; Και οι ατάκες πέφτουν βροχή στα «συννεφάκια».
«Μετά τη μητέρα σου δεν με ενδιαφέρει καμία. Έχω πει σε πάρα πολλές 'όχι'» λέει το μεγάλο σπουργίτι, σε μια εν πτήσει εξομολόγηση. Και ο γιος του, πάντα πρόθυμος να ισοπεδώσει την ψυχολογία του μπαμπά του με ένα δηλητηριώδες σχόλιο, απαντά «Τι πουλούσαν;».

Το άλμπουμ «Σπουργίτι είσαι και φαίνεσαι» αποτελεί εξαίρετο δείγμα της κατά Αρκά αντίληψης του κόσμου. Το καυστικό χιούμορ είναι το μόνο αντίδοτο στον διάχυτο παραλογισμό -και ο Αρκάς δεν τσιγκουνεύεται τις δόσεις αυτού του σπάνιου, αλλά τόσο δραστικού «φαρμάκου». Το «Σπουργίτι είσαι και φαίνεσαι» βρίσκει τον μεγάλο Έλληνα καλλιτέχνη κόμικ σε σπουδαία φόρμα και κάθε σελίδα αυτής της κλασικής συλλογής περιέχει τουλάχιστον μία μνημειώδη στιχομυθία, η οποία πάντα καταλήγει με κάποιο από τα πουλιά-πρωταγωνιστές να κοιτά αποστομωμένο τον αναγνώστη που, κατά πάσα πιθανότητα, έχει ήδη γονατίσει από τα γέλια.

Μην χάσετε λοιπόν αυτή την Κυριακή το Πρώτο ΘΕΜΑ και το ξεκαρδιστικό άλμπουμ του Αρκά «Σπουργίτι είσαι και φαίνεσαι» από την σειρά «Χαμηλές Πτήσεις».


(στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ).
Μην τo χάσετε!


ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

diki-xrisis-angis-ena

Ο άνθρωπος που φέρεται να ενημέρωσε τα στελέχη της Χρυσής Αυγής πως ο Παύλος Φύσσας ήταν στην καφετέρια απολογήθηκε σήμερα - Παραδέχθηκε το τηλεφώνημα αλλά υποστηρίζει πως αμέσως μετά πήγε σπίτι του και ξανακατέβηκε όταν άκουσε φωνές, μετά την δολοφονία