Ο Τσίπρας στο υπ. Υγείας - Πανό για «κωλοτούμπες» από την ΠΟΕΔΗΝ - «Μπλόκο» από την ΕΛΑΣ

Ο Τσίπρας στο υπ. Υγείας - Πανό για «κωλοτούμπες» από την ΠΟΕΔΗΝ - «Μπλόκο» από την ΕΛΑΣ

Στα γραφεία τους εγκλώβισε τους συνδικαλιστές η αστυνομία - Μόνο ένας - ένας και συνοδεία αστυνομικών μπορούν να βγαίνουν από το κτήριο

Ο Τσίπρας στο υπ. Υγείας - Πανό για «κωλοτούμπες» από την ΠΟΕΔΗΝ - «Μπλόκο» από την ΕΛΑΣ
Στο υπουργείο Υγείας βρίσκεται από τις 10:30 το πρωί της Παρασκευής ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, που έτυχε «θερμής υποδοχής» από τους συνδικαλιστές της ΠΟΕΔΗΝ.

Άνοιξαν δύο πανό απέναντι από το κτήριο του υπουργείου Υγείας στην οδό Αριστοτέλους, στα γραφεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (
ΠΟΕΔΗΝ) αλλά και φώναξαν συνθήματα από το μπαλκόνι την ώρα που έφτανε ο πρωθυπουργός και έμπαινε στο κτήριο. 

Κλείσιμο




Η αστυνομική παρουσία στο σημείο είναι πάρα πολύ ισχυρή, σε σημείο που η είσοδος στο κτήριο της οδού Αριστοτέλους γίνεται μόνο με λίστα προκειμένου να μην μπουν τυχόν... ανεπιθύμητοι, ενώ η αστυνομία έχει μπλοκάρει την είσοδο του κτηρίου των γραφείων της ΠΟΕΔΗΝ και δεν επιτρέπει στους συνδικαλιστές να βγουν, παρά μόνο ένας - ένας και συνοδεία αστυνομικών να πηγαίνουν ως την άκρη του τετραγώνου! 







Στο ένα από τα δύο πανό της ΠΟΕΔΗΝ πρωταγωνιστούν υπουργοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και οι κατά καιρούς δηλώσεις τους με τους εργαζόμενους στα δημόσια νοσοκομεία να κάνουν λόγο για «κωλοτούμπες». Στο δεύτερο πανό τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ υπενθυμίζουν τις άθλιες συνθήκες στα δημόσια νοσοκομεία και καταγγέλλουν την «εργασιακή εξουθένωση».





Πριν ξεκινήσει την ομιλία του ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας αφού περιηγήθηκε στους ορόφους του κτηρίου της Αριστοτέλους. Κατά τη βόλτα του αυτή συνάντησε και την κόρη μιας εργαζομένης όταν αυτή του είπε ότι είναι από τα Σφακιά.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης