Θανάσιμο τραυματισμό με μαχαιριές δέχθηκε ένας 52χρονος Κερκυραίος, ιδιοκτήτης ψητοπωλείου, από έναν 30χρονο Αλβανό.
Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 14:00, ο δράστης μπήκε στο ψητοπωλείο, το οποίο βρίσκεται στη διασταύρωση του Βυρού, στη Μέση Κέρκυρα, σε έξαλλη κατάσταση και επιτέθηκε στον ιδιοκτήτη με μαχαίρι, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.
Αμέσως μετά ο 30χρονος παραδόθηκε στην Ασφάλεια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας, όπου κρατείται αυτήν την ώρα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων η μοιραία κατάληξη οφείλεται σε προσωπικές διαφορές των δύο ανδρών.
Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.