Εν βρασμώ οι ιστορικοί για τους «Γενίτσαρους» συμβούλους του Γαβρόγλου

Εν βρασμώ οι ιστορικοί για τους «Γενίτσαρους» συμβούλους του Γαβρόγλου

Ο Χάρης Αθανασιάδης έχει χαρακτηρίσει την Πηνελόπη Δέλτα εθνικίστρια, ενώ ο Πολυμέρης Βόγλης υποστηρίζει τη μετονομασία των Σκοπίων σε Μακεδονία και αποκαλεί τα Δεκεμβριανά «επανάσταση που χάσαμε» - Μιλούν στο ΘΕΜΑ οι Κ. Φωτιάδης, Γ. Κοντογιώργης, Σ. Καργάκος, Γ. Καραμπελιάς

Θύελλα έχει ξεσπάσει στους κόλπους της επιστημονικής κοινότητας μετά τις αποκαλύψεις του «ΘΕΜΑτος» για τις ανιστόρητες απόψεις των συμβούλων του υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου, στους οποίους ανέθεσε την αναμόρφωση των σχολικών βιβλίων της Ιστορίας. Οι θέσεις των ιστορικών του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ άλλων, περί «των σφαγών του ελληνικού στρατού στη Σμύρνη το 1922», των ιστορικών «μύθων των Ελλήνων στην Επανάσταση του 1821», αλλά και της μη αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Ποντίων προκαλούν έντονες αντιδράσεις από συναδέλφους τους, οι οποίοι μιλούν ανοιχτά για «τουρκολάγνους» και «αγράμματους». 

Στο στόχαστρο των συμβούλων του κ. Γαβρόγλου και της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου έχει μπει η «συμπαγής εθνική ταυτότητα» των Ελλήνων, η οποία, σύμφωνα με τους ίδιους, οικοδομήθηκε πάνω στη διδασκαλία στα σχολεία της ιστορικής συνέχειας του ελληνικού έθνους από την αρχαιότητα έως τη σύγχρονη εποχή, μια συνέχεια που δεν συμμερίζονται. Αλλωστε ο πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικού Διαλόγου για την Παιδεία Αντώνης Λιάκος έχει ξεκαθαρίσει ότι το ζητούμενο δεν είναι η εθνική αλλά η ιστορική συνείδηση. Σε αυτό το πνεύμα, ο καθηγητής Ιστορίας της Εκπαίδευσης Χάρης Αθανασιάδης, ο οποίος έχει αναλάβει την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών και είναι μέλος της Επιτροπής Εθνικού Διαλόγου για την Παιδεία, ζητά από εδώ και στο εξής μια ελαστική εθνική ταυτότητα για τα Ελληνόπουλα, δίνοντας διαλέξεις για τον «τοκογλύφο» στρατηγό Μακρυγιάννη και γράφοντας για την «εθνικίστρια» Πηνελόπη Δέλτα. Σε ανεκτική εθνική ταυτότητα καταλήγει στη μελέτη που υπέβαλε για λογαριασμό του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής στον υπουργό Παιδείας, αναφορικά με τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στην Ιστορία, και ο πανεπιστημιακός Πολυμέρης Βόγλης. Ο κ. Βόγλης, ο οποίος αποδίδει σε «δυσανεξία της ελληνικής κοινωνίας» τη μη αναγνώριση των Σκοπίων με το όνομα «Μακεδονία» από τη χώρα μας, επικεντρώνει την ιστορική του συμβολή στη διδασκαλία του Εμφυλίου στις σχολικές αίθουσες, αποκαλώντας τον ως τη «μοναδική επανάσταση στην Ελλάδα του 20ού αιώνα» και ταξινομώντας τα Δεκεμβριανά στις «επαναστατικές στιγμές» των Ελλήνων. 

«Mυαλά θολών ανθρώπων»Στο πλαίσιο αυτό, ο καθηγητής Ιστορίας Νέου Ελληνισμού στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας Κωνσταντίνος Φωτιάδης, μιλώντας στο «ΘΕΜΑ» παίρνει θέση και οριοθετεί την κεντρική βάση της ιστορικής διαφωνίας με τους συμβούλους του κ. Γαβρόγλου αναφέροντας: «Εγώ ξέρω ότι από τα ομηρικά χρόνια μέχρι σήμερα τη θάλασσα τη λένε θάλασσα, τον ήλιο τον λένε ήλιο και τη γη τη λένε γη. Αυτές οι θεωρίες περί ασυνέχειας της Ελληνικής Ιστορίας είναι στα μυαλά θολών ανθρώπων και ιστορικών. Δεν έχουν ξεκάθαρη ιστορική παιδεία οι άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχει συνέχεια της ελληνικής ιστορίας από εκείνα τα χρόνια μέχρι σήμερα. Δεν έχει μέλλον αυτή η προσπάθεια αλλαγής της Ιστορίας στα σχολικά βιβλία. Θα φάνε τα μούτρα τους πολύ σύντομα. Αυτά που λένε για την Επανάσταση του 1821 είναι αστεία. Οτι δεν υπήρχε Ζάλογγος; Υπάρχουν τα επίσημα έγγραφα του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών. Οι άνθρωποι αυτοί έχουν μια καινούρια φιλοσοφία. Νομίζουν ότι θα γίνουν μοντέρνοι και Ευρωπαίοι. Αναρωτιέμαι, όμως, αξιοποιούν σωστά τις πηγές; Οι θεωρίες τους στηρίζονται σε ιστορικές πηγές; Για παράδειγμα, η κυρία Μαρία Ρεπούση δεν είναι ιστορικός. Ο κ. Χάρης Αθανασιάδης Ιστορία της Εκπαίδευσης έχει κάνει και ανήκει στην ίδια ομάδα με την κυρία Ρεπούση». Ο κ. Φωτιάδης, ο οποίος έχει συγγράψει 25 βιβλία για τη Γενοκτονία των Ποντίων, είναι ιδιαίτερα καυστικός σχολιάζοντας την άποψη που έχει διατυπώσει ο κ. Αθανασιάδης περί εθνοκάθαρσης και όχι Γενοκτονίας των Ποντίων. «Στο θέμα της Γενοκτονίας των Ποντίων, όταν στο πλευρό μας έχουμε την Αριστερά της Τουρκίας δεν μας χρειάζεται η Αριστερά της Ελλάδας. Οσοι στο υπουργείο Παιδείας μιλούν για “εθνοκάθαρση των Ποντίων” παίζουν το παιχνίδι της Τουρκίας - διότι με την εθνοκάθαρση δεν μπορείς να προσφύγεις στα διεθνή δικαστήρια ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Είναι τουρκολάγνοι. Δεν μπορεί να μας στηρίζουν οι κορυφαίοι αριστεροί διανοούμενοι στην Τουρκία και εμείς να λέμε τέτοια πράγματα. Ο ελληνικός λαός πρέπει να δει ποιοι θα εκπαιδεύουν τους δασκάλους και τους καθηγητές των παιδιών του. Δεν μπορεί να λένε ότι δεν έγινε γενοκτονία στον Πόντο. Ο παππούς μου είχε 6 αδέρφια, σκοτώθηκαν τα 5 και ήρθε μόνος αυτός. Φαντάζεστε πόσα άτομα θα ήταν η δική μου οικογένεια εάν ζούσαν αυτοί οι συγγενείς μου;». 


O κ. Xάρης Αθανασιάδης, σύμβουλος του υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου, είχε χαρακτηρίσει την Πηνελόπη Δέλτα εθνικίστρια, ενώ για την καταστροφή της Σμύρνης επικεντρώθηκε σε... δήθεν καταστροφές 
του Ελληνικού  Στρατού


Ο κ. Πολυμέρης Βόγλης, σύμβουλος του κ. Γαβρόγλου, έχει χαρακτηρίσει τα Δεκεμβριανά «αδύνατη επανάσταση», ενώ υποστηρίζει τη μετονομασία των Σκοπίων σε «Μακεδονία»


«Αγράμματοι» ιστορικοίΑιχμηρή είναι και η τοποθέτηση του πρώην πρύτανη του Παντείου Πανεπιστημίου, καθηγητή Πολιτικής Επιστήμης Γιώργου Κοντογιώργη, ο οποίος μιλά για «αγράμματους» ιστορικούς: «Οι άνθρωποι αυτοί είναι από αγράμματοι έως ιδεολογικά εθελόδουλοι. Δηλαδή δεν έχουν επίγνωση του τι σημαίνει συνέχεια ή ασυνέχεια της Ιστορίας. Παπαγαλίζουν κάποια πράγματα που λένε οι Δυτικοί, οι οποίοι δεν είχαν συνέχεια στην Ιστορία τους διότι γεννήθηκαν ως νέα έθνη τον 18ο-19ο αιώνα. Το κυριότερο, όμως, είναι ότι προπαγανδίζουν τη δυτική εκδοχή της ασυνέχειας του Ελληνισμού επειδή η Δύση ήθελε να βγάλει στην άκρη την ελληνική συνέχεια, δηλαδή το Βυζάντιο και τον νεότερο Ελληνισμό, για να οικειοποιηθεί η ίδια την αρχαιότητα. Θέλουν να αλλάξουν τον λαό και αν μπορούσαν να τον αλλάξουν, θα τον άλλαζαν. Δεν στέκονται ιστορικά αυτές οι απόψεις και είναι βαθιά αντιδραστική η αντίληψη ότι δεν υπάρχει ελληνική συνέχεια». Ο κ. Κοντογιώργης τονίζει ότι «αφού κυβερνούν αυτοί που θέλουν να αλλάξουν τα βιβλία της Ιστορίας, τελικά θα το πράξουν. Σημειώστε όμως το εξής, για να αλλάξουν την Ιστορία χρειάζονται δύο πράγματα: να αλλάξουν τον λαό και να καταργήσουν τις πηγές της Ιστορίας, να καταργήσουν τον ελληνικό λαό, να μην ονειρεύεται το παρελθόν του». 

«Ηλεκτρολόγοι»Από την πλευρά του, ο ιστορικός-συγγραφέας Σαράντος Καργάκος σημειώνει: «Μπορεί να αλλάξουν τα φώτα της Ιστορίας οι διάφοροι “ηλεκτρολόγοι” του υπουργείου Παιδείας, αλλά η Ιστορία (το τι ακριβώς έγινε) δεν αλλάζει. Το πιθανότερο είναι μέχρι να γραφτούν οι τάχα νέες Ιστορίες να έχει αλλάξει ο υπουργός και οι “ηλεκτρολόγοι” του, οι οποίοι δεν θέλουν να φωτίσουν αλλά να συσκοτίσουν. Καταργούν ουσιαστικά την Αρχαία και Μεσαιωνική Ιστορία μας, με την οποία μπορούμε να προβληθούμε σε παγκόσμια κλίμακα, υποβαθμίζουν το ’21 και μεταφέρουν το ιστορικό προτσές στα τελευταία χρόνια, χρόνια διχασμών και εμφυλίων πολέμων, για να σπαρεί καινούριο μίσος στη νέα γενιά. Το μάθημα της Ιστορίας να γίνει μάθημα όχι για ενότητα αλλά για διχασμό. Σε μια εποχή ειδικά όπου οι απειλές εναντίον της χώρας μας είναι προ των πυλών». 

Ο κ. Καργάκος, ο οποίος την προσεχή Τετάρτη παρουσιάζει το 100ό βιβλίο του, με τίτλο «Ολυμπιάδα - Βίος  και πολιτεία της μητέρας του Μεγάλου Αλεξάνδρου», με τη σειρά του εστιάζει στο «βασικό πρόβλημα αυτών των ιστορικών, που είναι να καταρρίψουν την ιστορική συνέχεια των Ελλήνων. Ομως όλοι οι αγωνιστές στα απομνημονεύματά τους έγραψαν, αλλά προπαντός στη συνείδησή τους ένιωθαν ότι συνεχίζουν την ιστορία των αρχαίων Ελλήνων. Ο υπόδουλος ραγιάς γαλουχήθηκε με τη φυλλάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, που είχε κάνει 25 εκδόσεις μέσα στην Τουρκοκρατία, νιώθοντας ότι αποτελεί συνέχεια ενός κόσμου που έζησε στο παρελθόν. Οι “ηλεκτρολόγοι” του υπουργείου Παιδείας θέλουν να σπάσουν αυτή τη συνέχεια και όταν σπάσει αυτή η συνέχεια, τότε η Ελλάδα θα γίνει θυγατρική εταιρεία της Γαλλικής Επανάστασης. Οτι ουσιαστικά ο ιστορικός βίος του ελληνικού κόσμου αρχίζει από τη Γαλλική Επανάσταση και εδώ. Αφού είμαστε πνευματικά εξαρτήματα της Ευρώπης, άρα θα πρέπει να είμαστε και πολιτικά και οικονομικά εξαρτήματα». 

«Στρατηγική αποεθνικοποίησης»Για συντονισμένο σχέδιο από μια συγκεκριμένη ομάδα επιστημόνων που ως στόχο έχει την πλήρη αλλαγή της Ιστορίας κάνει λόγο ο συγγραφέας και επικεφαλής της Κινήματος Αρδην Γιώργος Καραμπελιάς: «Πρόκειται για ομάδα που έχει συνέχεια και η οποία τα τελευταία χρόνια δουλεύει προς μία κατεύθυνση. Επιχειρούν να αλλάξουν την Ελληνική Ιστορία και την εκπαίδευση ώστε να πάψει να είναι εθνικιστική, όπως την εννοούν, δηλαδή να έχει οποιαδήποτε πατριωτική αναφορά και να γίνει πολυπολιτισμική. Να μην έχει κεντρική αναφορά σε εθνική ταυτότητα. Δεν μιλάμε για απλή επιτροπή του υπουργείου Παιδείας, αλλά για μια συνολική αντίληψη που εκπορεύεται κεντρικά από την κορυφή της κυβέρνησης και εφαρμόζεται με μία διπλή τακτική. Από τη μία πλευρά να περάσουμε αυτά τα πράγματα σήμερα, που οι άνθρωποι βρίσκονται σε κατατονία και κατάθλιψη, και άρα εύκολα μπορούμε να περνάμε διάφορα τέτοια και από την άλλη να παρουσιάσουμε και μια αριστεροσύνη σε όσους μας κριτικάρουν για τα ξεπουλήματα που κάνουμε στο πεδίο της πολιτικής και της οικονομίας. Αριστεροσύνη στον αντιπατριωτισμό, στην άρνηση της εθνικής ταυτότητας και της θρησκείας. Το θέμα της αλλαγής των βιβλίων της Ιστορίας εντάσσεται σε μια συνολική στρατηγική, αυτή της αποεθνικοποίησης της χώρας και της μεταβολής της σε πολυπολιτισμική κοινότητα χωρίς κεντρική ταυτότητα». 

ΣΧΟΛΙΑ (246)

sabine1nest@gmail.com

sss

George Sorros $$$ hates Greece

Νεόκοποι "Ιστορικοί" μιας Συγκεκριμένης Κομματικοιδεολογικής Συμμορίας Ανθελλήνων-Ελληνόφωνων Γραικύλων οι οποίοι δεν είναι ότι έχουν "άλλη άποψη ή διαφωνούν" με την "Κραταιά Άποψη της Ελληνικής Ιστορίας αλλά η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι ΜΙΣΟΥΝ οτιδήποτε ΕΛΛΗΝΙΚΟ..ΓΛΩΣΣΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ/ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ κόμματια ιδιαίτερα Σημαντικά για την Πολιτιστική&Εθνική μας Ύπαρξη,οπότε αυτοί προσπαθούν με ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ να Υποβαθμίσουν-χλευάσουν-ειρωνευτούν-"τροποποιήσουν"-ξεφτιλίσουν την Ελληνική Ιστορία και στην θέση της να την "Αντικαταστήσουν"...με την Κομματική Ερμηνεία της Ελληνικής Ιστορίας βάση της 'Αγίας Γραφής" των κάθε λογής ΔιεθνιστοψευτοπροοδευτικόΜαρξιστών του Κεφαλαίου=Ταξικός Κοινωνικός Πόλεμος π.χ για την Ελληνική Επανάσταση του 1821 ή μάλλον Εθνεγερσία εναντίον του Τουρκικού Ζυγού όπως είναι το Σωστό..ε αυτοί λένε ότι ήταν "Ταξικό-Κοινωνικός Πόλεμος"...ο οποίος μάλιστα προήλθε άκουσον-άκουσον απο την Γαλλική Επανάσταση με τις ιδέες του Διαφωτισμού...Ισότητα-Ελευθερία-Δημοκρατία..άσχετο το ένα με το άλλο...ενώ η δικιά μας Επανάσταση είχε άλλα Χαραχτηριστικά Γνωρίσματα=όποιος θέλει ας διαβάσει τον Περίφημο λόγο του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην Πνύκα το 1843 που αναλύει διεξοδικά την Επανάσταση,ένας λόγος που ΕΠΙΣΗΜΑ έχει Αφαιρεθεί απο τα Πρώην Ελληνικά Σχολεία εδώ και 30 Χρόνια γιατί ΕΝΟΧΛΕΙ+ΔΙΝΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ για ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ έγινε η Επανάσταση του 1821.Είναι Συνεχιστές της εδώ και πολλές Δεκαετίες Αποεθνοποιημένης Παιδείας δηλαδή=ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΚΚΕ και λοιπές "Δημοκρατικές Ειρηνικές Δυνάμεις" που Κυριαρχήσανε απο την Μεταπολίτευση και δώθε...Άξιοι/Άξιες Εθνοαποδομητές "Επιπέδου" Ρεπούση (έχει μιλήσει για Ανάγκη Κατάργησης Αναπαράστασης Εξόδου Μεσολογγίου/Κάψιμο Αρμάτας στις Σπέτσες/Εθνικιστικό Κίτς ή Μύθος ο Χορός του Ζαλόγγου...Άρνηση/Χλευασμός της Γενοκτονίας των Ποντίων+τον Συνωστισμό στην Προκυμαία...)ο ΝΤατσόπουλος που έχει #ηδή*ει την Μισή Αθήνα+στην Εμετική Εκπομπή του ΣΚΑΙ πριν λίγα Χρόνια που είχε αφιέρωμα στην Επανάσταση του 1821 μας μίλησε για τις "Σεξουαλικές Προτιμήσεις" του Θ.Κολοκοτρώνη,ο Θ.Βερέμης,η Δραγώνα ήταν "Καυτό δίδυμο" με το Μαράκι την Ρεπούση εδώ και Πολλά Χρόνια,"Πρωτοεμφανίστηκαν" στην Σκηνή επί Σημίτη το 1996..=Εκσυγχρονισμός/Εκσυγχρονίστριες...συνέχισαν επί Κωστάκη Καραμανλή με Υπουργό Παιδείας την Μαριέτα Γιαννάκου..τότε βγήκε το Εκτρωματικό βιβλίο που αναφέρει "Συνωστισμό" στην Προκυμαία..έρε Συμπτώσεις..Όλοι "Παιδιά" της Παγκοσμιοποιήσης-Νέας Παγκόσμιας Τάξης και αρκετοί πιστοί θαμώνες κλειστών Λεσχών..

George Sorros hates $$$ Greece

Σύμφωνα με ένα γράφημα από το Information is Beautiful, με τίτλο απλά Θάνατος στον 20ο αιώνα, ο κομμουνισμός ήταν η κύρια ιδεολογική αιτία θανάτου μεταξύ του 1900 και του 2000. Τα 94 εκατομμύρια που χάθηκαν στην Κίνα, τη Σοβιετική Ένωση, τη Βόρεια Κορέα, το Αφγανιστάν, και την Ανατολική Ευρώπη, εύκολα (και τραγικά) έχουν ατού έναντι στα 28 εκατομμύρια που πέθαναν κάτω από φασιστικά καθεστώτα κατά τη διάρκεια της ίδιας περιόδου... Κατά τη διάρκεια του αιώνα που μετράται, περισσότεροι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ως αποτέλεσμα του κομμουνισμού παρά από ανθρωποκτονία (58 εκατομμύρια) και γενοκτονία (30 εκατομμύρια) μαζί. Οι συνδυασμένοι απολογισμοί θανάτου του Α Παγκοσμίου Πολέμου (37 εκατομμύρια) και Β Παγκοσμίου Πολέμου (66 εκατομμύρια) υπερβαίνουν τον συνολικό του κομμουνισμού με μόνο 9 εκατ. Η κατάσταση χειροτερεύει όταν κοιτάς στην κάτω δεξιά γωνία του γραφήματος Ο Φυσικός Κόσμος, το οποίο περιλαμβάνει ζώα (7.000.000), φυσικές καταστροφές (24 εκατομμύρια), και πείνα (101 εκατομμύρια). Περιέργως, το σύνολο των χειρότερων λιμών του κόσμου κατά τη διάρκεια του 20ου αιώνα ήταν σε κομμουνιστικές χώρες: Κίνα (δύο φορές!), Σοβιετική Ένωση, και Βόρεια Κορέα. Βέβαια, κάποιοι εξακολουθούν να λένε ότι υποστηρίζουν την ιδέα: Σύμφωνα με μια δημοσκόπηση του 2011 του Rasmussen, το 11% των Αμερικανών πιστεύουν ότι ο κομμουνισμός θα εξυπηρετήσει καλύτερα τις ανάγκες αυτής της χώρας από το τρέχον σύστημα μας. https://reason.com/blog/2013/03/13/communism-killed-94m-in-20th-century. Ο Κομμουνισμός δολοφόνησε τον Ελληνισμό του Πόντου! Υπάρχει Βίντεο-Ντοκουμέντο σχεδόν Άγνωστα στην Ελλάδα ελέω της Ιδεολογικής Κομματικής Κυριαρχίας-Τρομοκρατίας των Απανταχού Αριστεριστών-Ψευτοπροοδευτικών..ολοκαύτωμα των Ποντίων απο τον Γεωργιανό γεννημένο στην Γεωργία Στάλιν με Εβραϊκή Καταγωγή Ιωσήφ Στάλιν...ήδη απο τα 1912 περίπου είχε υπογράψει ο Μουσταφά Κεμάλ όπως είναι το Κανονικό του Όνομα και μετέπειτα Ατατούρκ Σύμφωνο Συνεργασίας με την τότε Σοβιετική Ένωση "το Λεγόμενο Τουρκοσοβιετικό Σύμφωνο" που εμπεριείχε Πολεμοφόδια και Σύγχρονο εν γένει Οπλικά Συστήματα ή Οπλισμό/Στρατεύματα ώστε να "Συνδράμει" στο "Έργο του Κεμάλ"..σε Ολόκληρο τον Πόντο...και ύστερα είχαμε την Μικρασιατική Καταστροφή για την οποία μας ενημερώνει ο Ριζοσπάστης της Εποχής στο Πρωτοσελιδό του:Αν δεν νικιόμασταν στη Mικρασία, η Τουρκία θα ήταν σήμερα πεθαμένη και μεις μεγάλη Ελλάδα!! Τη λευτεριά μας θα τη στηρίζαμε στην υποδούλωση του Τουρκικού λαού! Αυτό εμείς δεν το δεχόμαστε.

George Sorros hates $$$ Greece

Πρωτοσέλιδο Ριζοσπάστη 12 Ιουλίου 1935Αν δεν νικιόμασταν στη Mικρασία, η Τουρκία θα ήταν σήμερα πεθαμένη και μεις μεγάλη Ελλάδα!! Τη λευτεριά μας θα τη στηρίζαμε στην υποδούλωση του Τουρκικού λαού! Αυτό εμείς δεν το δεχόμαστε. Το αποκρούομε κατηγορηματικά. Η αστικοτσιφλικάδικη Ελλάδα στη Μικρασία πήγε όχι ως εθνικός απελευθερωτής μα σαν ιμπεριαλιστική δύναμη, όργανο των Εγγλέζων μεγαλοκαρχαριών. Πήγανε αυτού όχι μόνο για να διαιωνίσει την ξενική κυριαρχία πάνω στο Τουρκικό λαό μα και να κάνει την Τουρκία αντισοβιετικό ορμητήριο Η Μικρασιατική εκστρατεία δεν χτυπούσε μόνο τη νέα Τουρκία, μα στρεφότανε και ενάντια στα ζωτικότατα συμφέροντα του Ελληνικού λαού. Γι αυτό εμείς όχι μόνο δεν λυπηθήκαμε για την αστικοτσιφλικάδικη ήττα στη Μικρασία ΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΙΩΞΑΜΕΠολύ Πατριωτική Παρότρυνση του ΚΚΕ=Καπιταλιστικό Κουκουρούκου Ελλάδος Ομολογουμένως...Βουκμάνοβιτς-Τέμπο=Le parti Communiste De Grece Daws La Lutte De Liberation National (Παρίσι 1949) Σημειωτέον ο Βουκμάνοβιτς ήταν το δεξί χέρι του Τίτο Γιουγκοσλάβος Στρατηγός οπότε κάθε άλλο παρά "Φασίστας-Αντιδραστικός ήταν"..κατά τους "Συντρόφους"...γράφει ότι ο Σιάντος που υπερηφανευόταν για την Αριθμητική Δύναμη και Πολεμική Ικανότητα του ΕΛΑΣ σε Ερωτησή του ίδιου γιατί τότε δεν κάνετε Μεγάλης Έκτασης Επιχειρήσεις κατά των Γερμανών;; Απάντησε: πως Σκοπός του είναι η Διατήρηση Ανέπαφης της Δύναμης του ΕΛΑΣ για την Μάχη της Κατάκτησης της Εξουσίας στην Αθήνα κατά την Απελευθέρωση.Εγκύκλιος του ΚΚΕ τον Δεκέμβριο του 1943 προς τα Στελέχη του γράφει: Το Απελευθερωτικό κίνημα είναι Μορφή Οξύτατου Ταξικού Αγώνα.Η λαϊκή Δημοκρατία πρέπει να είναι Προβαθμίδα για την Πραγματοποιήση της Δικτατορίας του Προλεταριάτου στη Χώρα μας. 01/08/1941 Το ΚΚΕ καλεί τον Ελληνικό λαό όλα τα Κόμματα και τις Οργανώσεις σε ένα Εθνικό Μέτωπο της Απελευθέρωσεως για την Καθημερινή Υποστήριξη και Υπεράσπιση της Σοβιετικής Ενώσεως.Είναι Καταγεγραμμένα όλα αυτά και Πολλά άλλα για τις "Περγαμηνές-Αγώνες"...του ΚΚΕ=Καπιταλιστικό Κουκουρούκου Ελλάδος ώστε ο "Αγώνας τους" να στεφθεί με Νίκη ΟΧΙ υπέρ του Συμφέροντος του Ελληνικού Λαού και της Ελλάδος αλλά για να ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ μια Ελληνική Σοβιετία σε επίπεδο Κοινωνικό-Οικονομικό και βεβαίως ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ....με τα "Ήθη&Έθιμα" των Πρώην Ανατολικών Χωρών..Ολοκληρωτικά Καθεστώτα που Υποβάθμιζαν την Προσωπικότητα του Ανθρώπου...παρά το γεγονός ότι Προπαγάνδιζαν την Υπεράσπιση της "Ειρήνης-Ευημερίας-Κοινοκτημοσύνη-Ψωμί για τον Λαό"=Βίαιη+Καταναγκαστική Κολλεκτιβοποιήση+Κολχόζ..Διώξεις στην Σηβηρία..

George Sorros hates $$$ Greece

Μας λένε ότι το "πατριωτικό ΕΑΜ" οργάνωσε κινητοποιήσεις για να μη σταλούν εργάτες στη Γερμανία! Επιπλέον δεν στάλθηκε στρατιωτική μονάδα στο πλευρό των Γερμανών μόνο από την Ελλάδα! Είναι έτσι; Οι ... ίδιοι "πατριώτες" κομμουνιστές με προκηρύξεις τον Σεπτέμβριο αλλά και στις 5 Οκτωβρίου 1942 καταγγέλλουν την ανατίναξη του κτηρίου στο οποίο στεγάζονταν η φιλογερμανική οργάνωση Ε.Σ.Π.Ο (Εθνική Σοσιαλιστική Πολιτική Οργάνωσις) από την οργάνωση ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ Π.Ε.Α.Ν (Πανελλήνιος Ένωσις Αγωνιζόμενων Νέων). Αναφέρονται τα εξής : Η κομμουνιστική οργάνωσι Αθήνας δηλώνει και άλλη μια φορά πως οι κομμουνιστές καταγγέλλουν την ατομική τρομοκρατία.... Εμείς οι κομμουνιστές σε καμία περίπτωση δεν κάνουμε χρήσι του ατομικού σαμποτάζ, που ξεφεύγει από την οργανωμένη μορφή και καταντά όπλο στα χέρια του εχθρού...Η ανατίναξη της Ε.Σ.Π.Ο είναι προβοκάτσια (!), που είχε σαν συνέπεια άσκοπα θύματα! Μάλιστα αποκαλούν την Π.Ε.Α.Ν Αντεθνική συμμορία που τη καθοδηγούν πράκτορες του κατακτητή! Η Ε.Σ.Π.Ο είχε ως σκοπό εκμεταλλευόμενη την πείνα και τη δυστυχία του λαού, να σχηματίσει στρατιωτικό τμήμα που θα πολεμούσε στο πλευρό των Γερμανών στο Αν. Μέτωπο! ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ; Η ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ! Οι ραδιοφωνικοί σταθμοί του Λονδίνου και της Μόσχας μίλησαν με ενθουσιασμό για το εγχείρημα, χαρακτηρίζοντάς το ως το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΑΜΠΟΤΑΖ (ΑΤΟΜΙΚΟ κατά τους κομμουνιστές!) στην τότε κατεχόμενη Ευρώπη!Αυτοί που συμμετείχαν ήταν : --Αντώνης Μυτιληναίος--τεχνικός OTE --Σπύρος Γαλάτης--φοιτητής Νομικής --Νίκος Λάζαρης-- φοιτητής Νομικής --Νίκος Μούρτος--Τεχνικός --Τάκης Μιχαηλίδης-- φοιτητής Χημείας --Σπύρος Στανωτάς-- φοιτητής Ανωτάτης Εμπορικής --Ιουλία Μπίμπα--Δασκάλα --Αικατερίνη Μπέση--Οικιακά Από προδοσία συνελήφθησαν πολλά στελέχη της Π.Ε.Α.Ν αλλά και ο αρχηγός και εκτελέστηκαν στην Καισαριανή άλλοι τον Ιανουάριο και άλλοι τον Φεβρουάριο του 1943. Στα Δεκεμβριανά οι κομμουνιστές συνέλαβαν τον Νίκο Λάζαρη που δεν είχε συλληφθεί από τους Γερμανούς και κατετάγη αντάρτης του Ζέρβα και τον εκτέλεσαν ως ΠΡΟΔΟΤΗ! Ο νοών νοείτω!

Αντι

Πληρωμένα τομάρια της Νέας Τάξης είναι, τίποτα περισσότερο... Αυτός με... τα μπλε γυαλιά θα καθορίσει τι θα μάθουν για την Ελλάδα τα Ελληνόπουλα; Κρέμασμα!

Εθνικισμός η μόνη πλέον λύση,

να φύγουν από τη μέση αυτές οι ανιστόρητες και βλαπτικές για τους Έλληνες και την Πατριδα θολοκουλτούρες.

Giorgos

Οταν σκεπτεσαι αυτα που λενε και κανουν οι αριστεροι μελαγχολεις για το πως καταντησαμε την Ελλαδα.Μεχρι ποτε ομως? Συντομα θα απαλλαγουμε και απο τους θολωμενους και αγραμματους διανοουμενους του Τσιπρα. Τι λεγει για ολα αυτα ο πολυς Καμενος?

Ιστορία

Στα βιβλία ιστορίας θα πρέπει να συμπεριληφθεί και μια από τις πιο ντροπιαστικές και σκοτεινές σελίδες της παγκόσμιας ιστορίας. Η πειρατεία των μουσουλμάνων στα ελληνικά νησιά και τη Θεσσαλονίκη. Επίσης, το δουλεμπόριο λευκής σαρκός των Οθωμανών, με θύματα μικρά χριστιανόπουλα. Πάνω από 3 εκατομμύρια μικρά παιδιά πωλήθηκαν στα χαρέμια Οθωμανών. Η Ευγενία Βοριά (Ρέθυμνο) ήταν 5 ετών όταν οι Τούρκοι την πούλησαν στο Χαρέμι. Η Αναστασία, κόρη ορθόδοξου ιερέα της Τήνου, ήταν 12. Η Αλεξάνδρα λα Ροσα ήταν 12. Πρέπει το δουλεμπόριο των Τούρκων κατά των χριστιανών να αποτελέσει ειδικό κεφάλαιο της Ελληνικής ιστορίας, όπως οι Αμερικανοί διδάσκονται για το δουλεμπόριο των μαύρων.

Τάνια

Ήρθαν και οι δημοκράτες οι αριστεροί να πουλήσουν ελευθερία!!!!!! Που όταν ο παγκοσμίου φήμης ιστορικός Χάινς Ρίχτερ, καθηγητής του Πανεπιστημίου Κρήτης, έκανε διάλεξη για τα εγκλήματά τους στον β' Παγκόσμιο Πόλεμο, μπήκαν στην αίθουσα με τον γνωστό πολιτισμένο τρόπο τους και δεν τον άφησαν να μιλήσει. Που τον πήγαν μέχρι τα δικαστήρια και ζητούσαν να καταδικστεί για έγκλημα μίσους!!! Γραφικοί και γελοίοι είναι οι αριστεροί. Οι χειρότεροι φασίστες και οι πιο bitch εργοδότες-εκμεταλλευτές.. Υποκριτές από τους λίγους και αδέρφια των Ναζί. Συμμάχησαν με τον Χίτλερ για να πάρουν τη μισή Πολωνία. Βρώμα και πανούκλα η ιστορία τους.

''''''''''''''''''''''''''''''''

παραλειψατε καποια σχολια.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

krimizis-anartisi_main01

Άγριο τρολάρισμα στην κυβέρνηση από αντιπολίτευση και social media για τον νέο πρόεδρο του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού - Το σοβαρό πολιτικό ζήτημα με το «follow the money» του Δρ. Κριμιζή, «απογειώνεται» με τις ασόβαρες αναρτήσεις του αντικαταστάτη του

2316807

Σε βάρος της 57χρονης και των αγνώστων ως τώρα συνεργών της σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης