Σπάρτη: Τρεις συλλήψεις για τη φυτεία με τα 1.102 δενδρύλλια

Σπάρτη: Τρεις συλλήψεις για τη φυτεία με τα 1.102 δενδρύλλια

Σπάρτη: Τρεις συλλήψεις για τη φυτεία με τα 1.102 δενδρύλλια
Ένδεκα μήνες μετά τον εντοπισμό της τεράστιας χασισοφυτείας στην οποία καλλιεργούνταν συνολικά 1.102 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ενός ως τριών μέτρων σε αγροτοδασική περιοχή του Δήμου Σπάρτης, ταυτοποιήθηκαν οι τρεις καλλιεργητές και συνελήφθησαν οι δυο.

Ο ανακριτής Πλημμελειοδικών Σπάρτης είχε εκδώσει εντάλματα σύλληψης σε βάρος ενός 48χρονου Έλληνα, ενός 27χρονου Αλβανού και ενός ακόμη 37χρονου Έλληνα, από τους οποίους εντοπίστηκαν οι δυο πρώτοι από τους άνδρες της Ασφαλείας ενώ ο τρίτος συνεργός τους αναζητείται. Και οι τρεις κατηγορούνται για καλλιέργεια ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.

Η εξερεύνηση που έγινε κατά την διάρκεια επιχείρησης των αστυνομικών από διάφορες υπηρεσίες της Λακωνίας στην επίμαχη περιοχή στις 27 Ιουλίου του 2016, είχε οδηγήσει στον εντοπισμό του ειδικά διαμορφωμένου και εκχερσωμένου χώρου, όπου καλλιεργούνταν τα χασισόδεντρα. Οι δράστες είχαν στήσει σκηνή και διέθεταν εξοπλισμό για τη συνεχή διαμονή τους μέσα στην φυτεία, άφησαν όμως αποτυπώματα και γενετικό υλικό που αξιοποιήθηκαν για να εξακριβωθούν τα στοιχεία τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης