Λογαριασμός νερού 2.500 ευρώ στο υπό κατάληψη ξενοδοχείο «Όνειρο»
Παρά τις συνεχείς αναφορές και οχλήσεις του ιδιοκτήτη προς τις αρμόδιες αρχές, τις επίσημες καταγγελίες και μηνύσεις κατά πάντως υπεύθυνου οι λογαριασμοί των ΔΕΚΟ εξακολουθούν να έρχονται στο όνομα του
2.500 ευρώ για κατανάλωση νερού για τρεις μήνες καλείται να πληρώσει ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Όνειρο το οποίο τελεί υπό κατάληψη από τις 7/6/2016.
Παρά τις συνεχείς αναφορές και οχλήσεις του ιδιοκτήτη προς τις αρμόδιες αρχές, τις επίσημες καταγγελίες και μηνύσεις κατά πάντως υπεύθυνου οι λογαριασμοί των ΔΕΚΟ εξακολουθούν να έρχονται στο όνομα του.
Κλείσιμο
Αν και η ΕΥΔΑΠ έχει ενημερωθεί από την πρώτη μέρα για την κατάληψη από τον ιδιοκτήτη του ακινήτου, τα μέλη των ΜΚΟ που συμμετέχουν σε αυτή έχουν καταφέρει να συνδέσουν παράνομα την υδροδότηση για την εξυπηρέτηση των 120 μεταναστών και προσφύγων που φιλοξενούνται στο ξενοδοχείο.
Όμως η «λυπητερή» εξακολουθεί να έρχεται στο όνομα του ιδιοκτήτη με ότι συνεπάγεται αυτό.
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.