Δεν κατάφερε να δέσει στην Κάσο το «Βιτσέντζος Κορνάρος», λόγω κακοκαιρίας
Ο πλοίαρχος του πλοίου ενημέρωσε τις λιμενικές αρχές του νησιού, εκτελώντας προγραμματισμένο δρομολόγιο από Πειραιά προς Μήλο - Θήρα
Δεν κατάφερε να δέσει το επιβατηγό - οχηματαγωγό πλοίο «Βιτσέντζος Κορνάρος» το βράδυ της Τετάρτης στο λιμάνι της Κάσου λόγω κακοκαιρίας.
Ο πλοίαρχος του πλοίου ενημέρωσε τις λιμενικές αρχές του νησιού, εκτελώντας προγραμματισμένο δρομολόγιο από Πειραιά προς Μήλο - Θήρα, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγιση του πλοίου στον λιμένα Ανάφης λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή και ότι θα συνεχίσει το δρομολόγιό του για τον επόμενο λιμένα Πηγαδίων - Διαφανίου Καρπάθου - Χάλκη - Ρόδο.
Από το πλοίο επρόκειτο να αποβιβαστούν στον λιμένα της Κάσου 13 επιβάτες, ένα ΙΧ και ένα Φ/Γ όχημα, ενώ ανέμεναν προς επιβίβαση 10 επιβάτες, οι οποίοι θα προωθηθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της εταιρείας.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.