Τούρκος δικηγόρος: Η Τουρκία με σωστά βήματα μπορεί να πετύχει την έκδοση των οχτώ

Τούρκος δικηγόρος: Η Τουρκία με σωστά βήματα μπορεί να πετύχει την έκδοση των οχτώ

Ο Τούρκος Δικηγόρος και Διαμεσολαβητής, Ζεκί Αρίτουρκ υποστήριξε ότι μέσα σε δυο 24ωρα υπήρξαν δυο διαφορετικές αποφάσεις από την ελληνική Δικαιοσύνη ερμηνεύοντας το ως σημάδι που προμηνύει μια εξέλιξη με ανοιχτά όλα τα δεδομένα

Τούρκος δικηγόρος: Η Τουρκία με σωστά βήματα μπορεί να πετύχει την έκδοση των οχτώ
Αυτή ήταν η μοναδική μέχρι στιγμής, αντίδραση από την τουρκική πλευρά για την σημερινή απόφαση της ελληνικής Δικαιοσύνης σχετικά με την έκδοση τριών εκ των οχτώ πραξικοπηματιών που ζήτησαν πολιτικό άσυλο από τη χώρας μας.

Μέχρι στιγμής, η τουρκική πλευρά, διατηρεί χαμηλούς τόνους σχετικά με τις δικαστικές αποφάσεις που πάρθηκαν στη χώρα μας για την έκδοση ή μη των Τούρκων πραξικοπηματιών.

Κλείσιμο
Δεδομένου ότι αναμένεται και η απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης, για άλλους δυο Τούρκους αξιωματικούς, η τουρκική κυβέρνηση δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο. Άλλωστε, η έφεση που άσκησε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών κατά της ομόφωνης απόφασης του Συμβουλίου Εφετών με την οποία απορρίφθηκε το αίτημα των Τουρκικών αρχών για την έκδοση των τριών πραξικοπηματιών, δίνει ελπίδες στην τουρκική πλευρά που ευελπιστεί να παραλάβει και τους οχτώ. 

«Η απόφαση είναι πολιτική. Εάν η Τουρκία κάνει σωστά βήματα και παρακολουθήσει το θέμα όπως πρέπει, τότε μπορεί και οι οχτώ να εκδοθούν στην Τουρκία» είπε σήμερα ο Τούρκος Δικηγόρος και Διαμεσολαβητής, Ζεκί Αρίτουρκ. 

Ο ίδιος υποστήριξε: «Υπήρξαν δύο διαφορετικές αποφάσεις μέσα σε δύο μέρες. Δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η νομική διαδικασία στην Ελλάδα» είπε ο ίδιος όταν ρωτήθηκε για την σημερινή απόφαση της ελληνικής Δικαιοσύνης. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης