Βίντεο: Η ΕΡΤ «έκοψε» την ερώτηση της Τσικρίκα στον Τσίπρα

Βίντεο: Η ΕΡΤ «έκοψε» την ερώτηση της Τσικρίκα στον Τσίπρα

Η κρατική τηλεόραση, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, επέλεξε να δείξει μόνο την απάντηση του πρωθυπουργού...

Βίντεο: Η ΕΡΤ «έκοψε» την ερώτηση της Τσικρίκα στον Τσίπρα
Το βίντεο με την απάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην δημοσιογράφο του ALPHA, Ευαγγελία Τσικρίκα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε την Κυριακή, στο πλαίσιο της 81ης ΔΕΘ, έπαιξε στο χθεσινό της κεντρικό δελτίο ειδήσεων η ΕΡΤ. Φαίνεται όπως πως... ξέχασε κάτι -ή, μάλλον, το «έκοψε» στο μοντάζ.

Και αυτό το... κάτι, δεν είναι ασήμαντο, καθώς ήταν η ίδια η ερώτηση της δημοσιογράφου για τα τηλεοπτικά κανάλια που δεν πήραν άδεια και πρόκειται να κλείσουν, μεταξύ των οποίων είναι και ο ALPHA.

«Μετά από 21 χρόνια χάνω τη δουλειά μου» είπε συγκεκριμένα η δημοσιογράφος του ALPHA στον πρωθυπουργό: «Σας κοιτώ στα μάτια και αισθάνομαι ότι εσείς με απολύετε».

Κλείσιμο
«Γιατί τιμωρείτε τους εργαζόμενους;» συνέχισε η δημοσιογράφος, λέγοντάς του: «Τον Ιανουάριο του 2015 λέγατε ότι θα υπερασπιστείτε τη Δημοκρατία, άλλαξε κάτι στα πιστεύω σας;».

«Μας ενδιαφέρουν όλες οι θέσεις εργασίας και όχι μόνο στην επιχείρηση που δουλεύετε εσείς» απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας και, όταν η δημοσιογράφος προσπάθησε να τον διακόψει, ενοχλημένος της είπε: «Σας παρακαλώ, μην με διακόψετε»... Το τι ακολούθησε, είναι πλέον γνωστό σε όλους, εκτός ίσως από τη δημόσια ραδιοτηλεόραση, που επέλεξε να «κόψει» την ερώτηση της δημοσιογράφου και να προβάλει μόνο την απάντηση του πρωθυπουργού για το «νταβατζιλίκι»...

Το βίντεο στο δελτίο της ΕΡΤ


Το κανονικό βίντεο, με όλο τον «διάλογο» της δημοσιογράφου με τον πρωθυπουργό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης