Κανονικά τα δρομολόγια πλοίων από Μυτιλήνη, Χίο και Σάμο προς τουρκικά παράλια

Κανονικά τα δρομολόγια πλοίων από Μυτιλήνη, Χίο και Σάμο προς τουρκικά παράλια

Από το πρωί του Σάββατου, μετά την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία και έως σήμερα, η επιβατική κίνηση είναι μειωμένη κατά 50% στη Λέσβο

Κανονικά τα δρομολόγια πλοίων από Μυτιλήνη, Χίο και Σάμο προς τουρκικά παράλια
Κανονικά διεξάγονται τα δρομολόγια των πλοίων από Μυτιλήνη, Χίο και Σάμο προς το Αϊβαλί, Τσεσμέ και Κουσάντασι. Σύμφωνα με στοιχεία του σταθμού Αιγαίου της ΕΡΤ, από το πρωί του Σάββατου, μετά την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία και έως σήμερα, η επιβατική κίνηση είναι μειωμένη κατά 50% στη Λέσβο, ενώ μικρότερες είναι οι μειώσεις στα άλλα νησιά.

Σύμφωνα με τους εμπλεκόμενους με τον τουρισμό φορείς των νησιών, ακριβή εικόνα της κατάστασης αναμένεται να υπάρξει τις επόμενες ημέρες, ενώ σύμφωνα με τον τουριστικό πράκτορα Άρη Λαζαρή, «η κατάσταση είναι πολύ ρευστή, υπάρχουν πολλές ακυρώσεις, όμως οι περισσότεροι Τούρκοι που είχαν προγραμματίσει το ταξίδι τους στη Λέσβο, φαίνονται διατεθειμένοι να το μεταθέσουν σε άλλη ημερομηνία».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης