Ο Καμμένος πήγε με ελικόπτερο από το Πεντάγωνο στο Σχιστό
Ενώ ο αναπληρωτής υπουργός Δημήτης Βίτσας μετέβη οδικώς στο Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας προσφύγων - Στις 15:00 ο κ. Καμμένος εγκαινιάζει το άδειο hot spot της Χίου
Με ελικόπτερο έφτασε στο στρατόπεδο «Στεφανάκη» στο Σχιστό λίγο πριν τις 13:00 ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.
Ο κ. Καμμένος προσγειώθηκε σε χώρο εκτός του νέου Κέντρου Προσωρινής Φιλοξενίας, το οποίο επιθεωρεί αυτή την ώρα με τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Βίτσα, που έφτασε στο Σχιστό οδικώς λίγο μετά τις 11:00.
Ο κ. Καμμένος επέλεξε αυτό το μέσο μεταφοράς, καθώς για σήμερα έχει προγραμματιστεί εκτός από τα εγκαίνια του Relocation Camp στην Αττική, να πραγματοποιήσει και τα εγκαίνια του hotspot στη Χίο στις 15:00.
Ο υπουργός εξέφρασε την ικανοποίησή του και δήλωσε ότι πολύ σύντομα θα είναι έτοιμα και τα υπόλοιπα hot spot.
Κλείσιμο
Στη συνέχεια, μάλιστα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας θα πετάξει προς τη Λέσβο και τη Λέρο, ώστε να πραγματοποιήσει αυτοψία και στα νέα κέντρα φιλοξενίας στα συγκεκριμένα νησιά.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.