Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η οικογένεια της Ανθής, την οποία σκότωσε ο σύζυγός της στο Βελβεντό Κοζάνης. Κύρια μέριμνα τους αυτή τη στιγμή είναι τα τρία παιδιά της Ανθής που είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και παρακολουθούνται από ψυχολόγο. Η οικογένεια της Ανθής θα ζητήσει άμεσα την επιμέλεια του 8χρονου γιου και των 6χρονων κοριτσιών ώστε να ζήσουν μαζί στην Αθήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ψυχολόγος που τα παρακολουθεί συνέστησε να παραστούν στην κηδεία της μητέρας τους «για να την αποχαιρετήσουν».
Η δικηγόρος της οικογένειας κ. Σαββίδου δήλωσε στο protothema.gr πως η οικογένεια της Ανθής επιμένει ότι το έγκλημα ήταν προμελετημένο. Το ζευγάρι είχε βρεθεί στην Αθήνα, όπου ζούσαν οι γονείς της αδικοχαμένης γυναίκας, για να περάσουν μαζί τις γιορτές.Οι καβγάδες τους ήταν συνεχείς και πολύ έντονοι. Αμέσως μόλις γύρισαν στην Κοζάνη, ο Τάσος μετακίνησε τον βράχο στο χωράφι του και η οικογένεια εκτιμά ότι αυτό δείχνει τη μακάβρια συνέχεια και όλα αυτά που είχε στο μυαλό του να κάνει. ««Η Ανθή φοβόταν. Τα τελευταία δύο χρόνια μάθαινε kick boxing για να προστατευθεί» προσθέτει η κ. Σαββίδου.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.