Συγκλονιστικό ντοκουμέντο - «Μακάρι να είναι καλά», έλεγε ο συζυγοκτόνος τη Δευτέρα

Συγκλονιστικό ντοκουμέντο - «Μακάρι να είναι καλά», έλεγε ο συζυγοκτόνος τη Δευτέρα

Τι ισχυριζόταν στο protothema.gr ο 40χρονος Τάσος Τσιουχάρας, λίγες ώρες έπειτα από τη δήλωση εξαφάνισης της Ανθής - Η φωνή του δεν έδειχνε να φοβάται για την τύχη της συζύγου του, όμως, εκείνος διατεινόταν ότι «ανησυχούσε»

Συγκλονιστικό ντοκουμέντο - «Μακάρι να είναι καλά», έλεγε ο συζυγοκτόνος τη Δευτέρα
Ενώ όλο και περισσότερες φρικιαστικές πληροφορίες έρχονται στο φως σχετικά με τη στυγνή δολοφονία της 37χρονης Ανθής Λινάρδου από τον σύζυγό της, τον 40χρονο Τάσο Τσιουχάρα, σε μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα, η υποκριτική στάση του συζύγου και η προσποιητή ανησυχία του τις περασμένες μέρες δεν μπορεί παρά να προκαλεί αποτροπιασμό.

Το βράδυ της Δευτέρας, λίγες ώρες έπειτα από τη δήλωση εξαφάνισης της Ανθής από τον σύζυγό της στην αστυνομία, το protothema.gr επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον συζυγοκτόνο. Η φωνή του δεν έδειχνε να φοβάται για την τύχη της συζύγου του, όμως, εκείνος διατεινόταν ότι
«ανησυχώ για το τι μπορεί να έχει συμβεί», υποστηρίζοντας πως «δεν έχει ξανατύχει να φύγει χωρίς να πει πού πάει».

«Τελευταία φορά που την είδα ήταν το Σάββατο, περίπου στις δέκα το βράδυ. Από όσο ξέρω είμαι ο τελευταίος που την είδε. Μου είπε ότι θα πάει για ποτό και δεν ξαναγύρισε. Δεν είδα τι φόραγε, αυτό είναι το κακό. Αποκοιμήθηκα κι έφυγε να αλλάξει στο δωμάτιο. Δεν πήρα χαμπάρι πότε ακριβώς έφυγε»
Κλείσιμο
, έλεγε, ακόμη, υπογραμμίζοντας πως «ήταν κάπως διαφορετική την τελευταία φορά που την είδα. Όταν γνωρίζεις κάποιον δέκα χρόνια τον καταλαβαίνεις. Εάν μου είχε πει κάτι, δε θα την άφηνα να φύγει». Ο ίδιος, μάλιστα, τόνιζε ότι «δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Όπως όλα τα ζευγάρια κι εμείς είχαμε τις διαφωνίες μας, αλλά όχι κάτι σοβαρό. Ήμασταν μία χαρά όταν έφυγε». Όσον αφορά στο τι μπορούσε να της έχει συμβεί, δήλωνε πως «δε μπορώ να καταλήξω κάπου. Μακάρι να είναι καλά και δεν υπάρχει πρόβλημα. Δεν αποκλείω να έκανε κακό στον εαυτό της, αλλά ήταν δυνατός χαρακτήρας»

Ακούστε το ηχητικό με όσα έλεγε στο protothema.gr ο δολοφόνος
 




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης