Πρωταγωνιστές οι Έλληνες γιατροί στο ετήσιο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Ακτινολογίας

Πρωταγωνιστές οι Έλληνες γιατροί στο ετήσιο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Ακτινολογίας

Στην μείζονα ευρωπαϊκή διοργάνωση συμμετείχαν περισσότεροι από 6.600  ακτινολόγοι από όλο τον κόσμο

Πρωταγωνιστές οι Έλληνες γιατροί στο ετήσιο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Ακτινολογίας
Φορτωμένοι με τιμητικές διακρίσεις και τίτλους έφυγαν οι Έλληνες ακτινολόγοι από το εφετινό Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Επεμβατικής Ακτινολογίας (CIRSE 2015) που διεξήχθη την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας, Λισαβόνα.
 
Στην μείζονα ευρωπαϊκή διοργάνωση που συμμετείχαν περισσότεροι από 6.600  ακτινολόγοι από όλο τον κόσμο «πρωταγωνίστησαν» οι Έλληνες επιστήμονες.  

Η Καθηγήτρια Ακτινολογίας κυρία Κατερίνα Mαλαγάρη βραβεύτηκε με τον τιμητικό τίτλο του Distinguished fellow. Τον ίδιο τίτλο, έχουν λάβει και οι Καθηγητές κ. Δημήτριος Κελέκης (2007) και κ. Δημήτριος Σιαμπλής (2014).
 
Ο Καθηγητής Επεμβατικής Ακτινολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Ηλίας Μπρούντζος αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Προέδρου του CIRSE –πρόκειται για μια θέση που πρώτη φορά στην ιστορία της Ευρωπαϊκής Εταιρείας αναλαμβάνει Έλληνας γιατρός.
 
Άλλοι Έλληνες επεμβατικοί Ακτινολόγοι παρουσίασαν ενδιαφέρουσες εργασίες και επιπλέον ξεχώρισαν με την εκλογή και παρουσία τους σε επιτροπές της Ευρωπαϊκής Εταιρείας. Μεταξύ άλλων οι κ.κ. Κ. Κατσάνος και Μ. Κροκίδης (Επιτροπή Έρευνας), Ε. Ευσταθόπουλος και Δ. Φιλιππιάδης (Επιτροπή Ακτινοπροστασίας), Α. Διαμαντόπουλος και Θ. Βραχλιώτης (Επιτροπή Τεχνολογίας), Δ. Φιλιππιάδης, Κ. Κατσάνος και Γ. Τσουμακίδου (Επιτροπή Πληροφόρησης).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης