150 μεταλλωρύχοι κλεισμένοι σε γαλαρίες τα τελευταία θύματα του Τσίπρα

150 μεταλλωρύχοι κλεισμένοι σε γαλαρίες τα τελευταία θύματα του Τσίπρα

Παραμένουν στα 350 μέτρα κάτω από τη γη μετά τη διακοπή εργασιών σε Σκουριές και Ολυμπιάδα - Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους με καταλήψεις δημαρχείων και αποκλεισμό δρόμων

150 μεταλλωρύχοι κλεισμένοι σε γαλαρίες τα τελευταία θύματα του Τσίπρα
Κλεισμένοι σε γαλαρίες παραμένουν 150 εργαζόμενοι των μεταλλείων Κασσάνδρας που διαμαρτύρονται για την απόφαση της κυβέρνησης να σταματήσει τις εργασίες σε Σκουριές και Ολυμπιάδα.

Σε βάθος μεγαλύτερο των 350 μέτρων τα τελευταία θύματα του Αλέξη Τσίπρα και παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει καλό οξυγόνο, υπάρχει πολλή υγρασία και πολλά νερά τα τελευταία θύματα του Αλέξη Τσίπρα πολεμούν για την εργασία τους.

Κλείσιμο
Λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Τρίτης, μάλιστα, ασθενοφόρο χρειάστηκε να μεταφέρει έναν εκ των εργαζομένων στην επιφάνεια της γης γιατί παρουσιάσε πρόβλημα υγείας λόγω της παραμονής του σε τόσο μεγάλο βάθος.

Οι μεταλλωρύχοι δηλώνουν αποφασσισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους μέχρι να δικαιωθούν και γι' αυτό από την Τετάρτη κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους με καταλήψεις δημαρχείων και αποκλεισμό δρόμων.

Αργότερα σήμερα το πρωί αναμένεται να προχωρήσουν σε κατάληψη του δημαρχείου Αρναίας και την Παρασκευή σε κατάληψη του δημαρχείου Μεγάλης Παναγιάς.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης