Προφυλακιστέος ο Σταμπούλος - Αύριο μεταφέρεται στον Κορυδαλλό

Προφυλακιστέος ο Σταμπούλος - Αύριο μεταφέρεται στον Κορυδαλλό

Ο συλληφθείς αρνήθηκε να απολογηθεί, παρόλο που επί δυόμιση ώρες βρισκόταν στον ανακριτή, μεχρι να λάβει γνώση της δικογραφίας - Για «πανηγύρι» κάνει λόγο η συνήγορός του Ιωάννα Κούρτοβικ

Προφυλακιστέος ο Σταμπούλος - Αύριο μεταφέρεται στον Κορυδαλλό
Προφυλακίστηκε ο Αντώνης Σταμπούλος, έπειτα από σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, το μεσημέρι της Κυριακής.

Η συνήγορός του κυρία Ιωάννα Κούρτοβικ έκανε λόγο για «πανηγύρι» και για υλικό «που δεν αντιστοιχεί με τίποτα στο υλικό που παραδόθηκε στον ανακριτή».

Όπως είπε η κυρία Κούρτοβικ, «αν δίνεται υλικό στα ΜΜΕ και όχι στον κατηγορούμενο και τον ανακριτή, υπάρχουν σοβαρές παραβιάσεις του νόμου και του τεκμηρίου αθωότητας του κατηγορουμένου».

Κλείσιμο
Επίσης στο κατηγόρητηριο που έχει συνταχθεί εις βάρος του κατηγορουμένου δεν προσδιορίζονται οι σχέσεις του με τις συγκεκριμένες πράξεις που του αποδίδονται.

Ο Αντώνης Σταμπούλος αρνήθηκε να απολογηθεί μεχρι να λάβει γνώση της δικογραφίας και κρίθηκε προφυλακιστέος.

Σήμερα ο συλληφθείς θα παραμείνει στη ΓΑΔΑ και αύριο θα μεταφερθεί στις φυλακές του Κορυδαλλού.



Ο συλληφθείς Αντώνης Σταμπούλος που φέρεται να είναι μέλος του «Επαναστατικού Αγώνα» και στένος συνεργάτης του Νίκου Μαζιώτη, μεταφέρθηκε ενώπιον του ανακριτή το πρωί της Κυριακής, στις 10.00.

Στο εφετείο συνοδευόταν από τη δικηγόρο του, κυρία Ιωάννα Κούρτοβικ, η οποία ήταν παρούσα μαζί του στον ειδικό εφέτη ανακριτή.



Στην όδο Λουκάρεως, έξω από το εφετείο, βρέθηκε λίγο πριν τις 10.00 πμ μια ομάδα 70 ατόμων του αντιεξουσιαστικού-αναρχικού χώρου, οι οποίοι θέλησαν με την παρουσία τους να συμπαρασταθούν στον Αντώνη Σταμπούλο, αλλά και οι γονείς του μαζί με την αδερφή του.



Στο μεταξύ, το απόγευμα του Σαββάτου, στη συμβολή των οδών Κωλονού και Μουζακίου στο Περιστέρι, βρέθηκε το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ο Αντώνης Σταμπούλος, το οποίο μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας προκειμένο να το κάνουν «φύλλο και φτερό» οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ.



Η αντιτρομοκρατική που έφτασε στο σημείο, με άκρα μυστικότητα μετέφερε με γερανό το ιδιόκτητο ΙΧ στα εργαστήρια της αστυνομίας προκειμένου να γίνει λεπτομερής έλεγχος για δακτυλικά αποτυπώματα και DNA.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν έχει βρεθεί κάτι στο όχημα, ενώ η αντιτρομοκρατική προσπαθεί να διαπιστώσει αν στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει επιβιβαστεί η Πόλα Ρούπα ή κάποιο άλλο μέλος της οργάνωσης Επαναστατικός Αγώνας. 















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης