Ηλεία: Λούνα παρκ χωρίς άδεια και στο Κατάκολο

Ηλεία: Λούνα παρκ χωρίς άδεια και στο Κατάκολο

Συνελήφθη ο 63χρονος ιδιοκτήτης – Είχε μέχρι και παλινδρομική αιώρα

Ηλεία: Λούνα παρκ χωρίς άδεια και στο Κατάκολο
Περίπου δύο μήνες πέρασαν από την τραγωδία στο Ελληνικό, όπου ένα 13χρονο παιδί έχασε τη ζωή του και η 9χρονη αδελφή του τραυματίστηκε σοβαρά. Από τότε οι ελληνικές αρχές έχουν ξεχυθεί σε εκτεταμένο «σαφάρι» για τον εντοπισμό και άλλων λούνα παρκ χωρίς την απαιτούμενη άδεια.

Το βράδυ της Τρίτης, στο Κατάκολο Ηλείας, η αστυνομία συνέλαβε έναν 63χρονο, ο οποίος λειτουργούσε λούνα παρκ χωρίς να έχει εφοδιαστεί με άδεια λειτουργίας, σύμφωνα με το thebest.gr
Κλείσιμο
.

Μικρά παιδιά έπαιζαν ανέμελα στο τρενάκι του λούνα παρκ και στην παλινδρομική αιώρα, με τους γονείς δίχως να έχουν ιδέα πως ο χώρος δεν είχε την απαιτούμενη άδεια. Ειδικότερα οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου διαπίστωσαν ότι ο 63χρονος είχε εγκαταστήσει και λειτουργούσε περιοδεύων λούνα παρκ με ψυχαγωγικό αντικείμενο αποτελούμενο από τρενάκι, τεχνικά παίγνια και παλινδρομική αιώρα σε μη εκμισθωμένο δημοτικό χώρο και στερούμενος σχετικής άδειας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας ενώ οι έλεγχοι ανάλογων επιχειρήσεων σε όλη τη Δυτική Ελλάδα θα συνεχιστούν αμείωτα, όπως αναφέρεται στο αστυνομικό δελτίο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης