Λούνα παρκ χωρίς άδεια λειτουργούσε στα Τρίκαλα

Λούνα παρκ χωρίς άδεια λειτουργούσε στα Τρίκαλα

O επιχειρηματίας δεν «καθάρισε» τόσο εύκολα, καθώς συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων αφού η στέρηση άδειας λειτουργίας της επιχείρησής του αποτελεί και ποινικό αδίκημα.

Λούνα παρκ χωρίς άδεια λειτουργούσε στα Τρίκαλα
Λιγότερο από δυο μήνες μετά τον τραγικό θάνατο που βρήκε ένα 13χρονο αγόρι και τον σοβαρό τραυματισμό της 9χρονης αδελφής του στο λούνα παρκ στην περιοχή του Ελληνικού, οι αστυνομικοί που συνεχίζουν σε όλη τη χώρα τους ελέγχους εξακολουθούν να ανακαλύπτουν παρόμοιες επιχειρήσεις που λειτουργούν χωρίς άδεια!

Κατά τη διάρκεια ελέγχου που έκαναν σε μια επιχείρηση ψυχαγωγικών παιχνιδιών στην περιοχή των Τρικάλων, οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος διαπίστωσαν ότι το λούνα παρκ λειτουργούσε χωρίς τη νόμιμη άδεια λειτουργίας από αρμόδια Αρχή και επέβαλαν στον 70χρονο ιδιοκτήτη διοικητικό πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ.

Κλείσιμο
Ωστόσο, ο επιχειρηματίας δεν «καθάρισε» τόσο εύκολα, καθώς συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων αφού η στέρηση άδειας λειτουργίας της επιχείρησής του αποτελεί και ποινικό αδίκημα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης